Preko Admiral Marketsa od sad moguć "short selling" na CFD-ovima na Bitcoin i Ethereum

Kolovoz 24, 2017 15:34

Poštovani,

ponosno vas obavještavamo da je od sad na našim računima moguće otvarati prodajne (short) pozicije na CFD-ovima na Bitcoin i Ether. Također su omogućeni i Sell stop i Sell limit nalozi. Svi naši klijenti od sad imaju priliku profitirati i na rastu i na padu cijene navedenih kriptovaluta.

Imajte na umu da otvaranje prodajnih pozicija na kriptovalute uključuje plaćanje znatno više kamate zbog toga što mi pri takvim pozicijama posuđujemo kapital s burzi kriptovaluta.

Instrument

Swap stopa (kupovne pozicije)

Swap stopa (prodajne pozicije)

Trodnevni Swap

BTCUSD

-10% godišnje

-22% godišnje

Petak

ETHUSD

-10% godišnje

-44% godišnje

Petak

Cijene posuđivanja na burzama kriptovalutama su poprilično visoke, što je posljedica ekstremnih oscilacija cijena koje burze moraju uzeti u obzir pri određivanju uvjeta trgovanja uz marginu.

Npr. cijena Bitcoina je ove godine porasla gotovo 1000% te nadmašila cijenu unce zlata za 3,5 puta. Ether, "gorivo" blockchaina Ethereuma je bio još volatilniji. Nakon porasta od gotovo 5000% i dosezanja cijene od 400$ početkom ljeta, cijena mu je značajno pala te se sad nalazi na približno 300 USD.

Po nekima su CFD-ovi na Bitcoin (BTCUSD), Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD), Ripple (XRPUSD) i Bitcoin Cash (BCHUSD) su trenutno najpopularniji financijski instrumenti!

Planiramo i dalje proširivati našu ponudu kriptovaluta, stoga pratite naše vijesti kako biste na vrijeme saznali važne informacije.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontaktirajte našu korisničku podršku!

S poštovanjem,

Admiral Markets




Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.