Prelazak na Admiral Markets UK Ltd.

Travanj 16, 2015 13:44

Poštovani,

Admiral Markets Grupa u Hrvatskoj sada posluje preko Admiral Markets UK LTD, investicijske tvrtke registrirane u Londonu i licencirane od strane Financial Conduct Authority (FCA). Admiral Markets UK LTD posjeduje sve dozvole za pružanje usluga u svim zemljama članicama EU uključujući Hrvatsku.

Novac klijenata Admiral Markets UK LTD nalazi se u Barclays banci u Ujedinjenom Kraljevstvu, a uplate u kunama uskoro će biti moguće na naš račun otvoren u jednoj od velikih banaka u Hrvatskoj.

U skladu sa pravilima FSCS, Novac klijenata Admiral Markets UK LTD osiguran je do iznosa od 85.000 GBP. Više o osiguranju novca saznajte na ovoj stranici.

Postojeći računi otvoreni u drugim brokerskim kućama unutar Admiral Markets Grupe i dalje će normalno funkcionirati, te ih možete nastaviti koristiti pod istim uvjetima kao i do sada, no ako želite, račun možete bez naknade prebaciti u Admiral Markets UK Ltd.

Za prebacivanje računa u Admiral Markets UK Ltd. kontaktirajte nas putem email adrese support@admiralmarkets.hr

_____________________________________

Sve one koji do sada nisu trgovali preko nas, pozivamo da bez obaveza isprobaju naše usluge na besplatnom Demo računu. Za otvaranje Demo računa kliknite OVDJE.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.