Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Privremene promjene u uvjetima trgovanja CFD-om na Bitcoin

Srpanj 26, 2017 11:22

Poštovani,

obavještavamo vas da zbog mogućeg Hardfork-a (radikalne promjene u protokolu) na blockchainu Bitcoina, poluga na CFD na Bitcoin će u 8:00 sati u ponedjeljak 31. srpnja 2017. biti smanjena na 1:2 i ostat će na toj razini dok se u potpunosti ne bude znalo hoće li biti Hardforka u bliskoj budućnosti. Vjerojatnost Hardforka će vjerojatno biti povećana tijekom cijelog kolovoza.

Imajte na umu da će se navedena promjena odnositi i na otvorene pozicije na BTCUSD. Smanjenje poluge je potrebno da bi se smanjio rizik od negativnog stanja na računu.

Kriptovalute su još uvijek nova tehnologija koja konstantno evoluira, stoga će se i dalje pojavljivati nove situacije poput ove. Kao i uvijek, mi ćemo poduzeti mjere kojima ćemo pokušati osigurati najbolje iskustvo pri trgovanju uz istovremeno smanjivanje rizika na razumnu mjeru.

Pojam "Hardfork" se odnosi promjenu u protokolu koja može blockchain promjeniti na dva ili čak više neovisnih dijelova, s trajnom tehničkom divergencijom između novih blockchainova. U slučaju Bitcoina, to znači da bi se ova kriptovaluta mogla podijeliti u dvije ili više novih kriptovaluta.

Ukoliko dođe do Hardforka i naša burza kriptovaluta podijeli vrijednosti Bitcoina, na Vašim računima ćemo prilagoditi stanje novonastaloj situaciji. No, imajte na umu da će pri tome doći do velikog pada cijene Bitcoina.

U navedenom periodu ćete moći normalno i bez ikakvih promjena trgovati ostalim CFD-ovima na kriptovalutame koje imamo u ponudi.

Pozivamo vas da pratite naše novosti i budete informirani o situaciji na tržištu kriptovaluta. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,

Admiral MarketsBEST EDUCATOR (1).png


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.