Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
 • Poluga do:
  1:500 za male (retail) klijente
 • Zaštita od volatilnosti
 • Politika zaštite od negativnog stanja na računu
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • ICF zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Privremene promjene u uvjetima trgovanja CFD-om na Bitcoin

Srpanj 26, 2017 11:22

Poštovani,

obavještavamo vas da zbog mogućeg Hardfork-a (radikalne promjene u protokolu) na blockchainu Bitcoina, poluga na CFD na Bitcoin će u 8:00 sati u ponedjeljak 31. srpnja 2017. biti smanjena na 1:2 i ostat će na toj razini dok se u potpunosti ne bude znalo hoće li biti Hardforka u bliskoj budućnosti. Vjerojatnost Hardforka će vjerojatno biti povećana tijekom cijelog kolovoza.

Imajte na umu da će se navedena promjena odnositi i na otvorene pozicije na BTCUSD. Smanjenje poluge je potrebno da bi se smanjio rizik od negativnog stanja na računu.

Kriptovalute su još uvijek nova tehnologija koja konstantno evoluira, stoga će se i dalje pojavljivati nove situacije poput ove. Kao i uvijek, mi ćemo poduzeti mjere kojima ćemo pokušati osigurati najbolje iskustvo pri trgovanju uz istovremeno smanjivanje rizika na razumnu mjeru.

Pojam "Hardfork" se odnosi promjenu u protokolu koja može blockchain promjeniti na dva ili čak više neovisnih dijelova, s trajnom tehničkom divergencijom između novih blockchainova. U slučaju Bitcoina, to znači da bi se ova kriptovaluta mogla podijeliti u dvije ili više novih kriptovaluta.

Ukoliko dođe do Hardforka i naša burza kriptovaluta podijeli vrijednosti Bitcoina, na Vašim računima ćemo prilagoditi stanje novonastaloj situaciji. No, imajte na umu da će pri tome doći do velikog pada cijene Bitcoina.

U navedenom periodu ćete moći normalno i bez ikakvih promjena trgovati ostalim CFD-ovima na kriptovalutame koje imamo u ponudi.

Pozivamo vas da pratite naše novosti i budete informirani o situaciji na tržištu kriptovaluta. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,

Admiral MarketsBEST EDUCATOR (1).png


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.