Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Prekid Admiral Club-a i nova nagrada za profesionalne klijente

Srpanj 17, 2018 15:37

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će nagradni program po imenu Admiral Club biti prekinut za sve klijente i da će drugi program po imenu - Pro.Cashback - biti dostupan za Profesionalne klijente. Detalji su dostupni u nastavku.

1. Prekid Admiral Club programa za sve klijente

Kako navodi odluka koju je 27. ožujka 2018. donijela ESMA (European Securities and Markets Authority), mali klijenti imaju zabranu primanja poticaja na trgovanje, tako da su programi kao što je Admiral Club postali zabranjeni.

Počevši od 1. kolovoza 2018 više nećete primati Admiral Club bodove za Vaše trgovanje. Vaše skupljene bodove moći će te zamijeniti za novac u Admiral Klub odjeljku u Kabinetu Tradera prije 1. rujna 2018, a nakon tog datuma će svi bodovi biti postavljeni na nulu.

Ove se informacije odnose na Vas neovisno o tom jeste li profesionalni ili mali klijent, stoga nemojte zaboraviti iskoristiti Vaše bodove.

2. Predstavljanje Pro.Cashback nagrade za Profesionalne Klijente

1. kolovoza 2018. ćemo aktivirati nov sustav nagrađivanja - Pro.Cashback - za naše klijente koji trguju po Admiral Markets Pro uvjetima.

Ovaj je sustav nagrađivanja zapravo praktičnija verzija Admiral Cluba te će biti dostupan po sljedećim uvjetima:

 • Sve dok su poticaji za trgovanje zabranjeni za male klijente, ovu ćemo nagradu moći isplaćivati samo profesionalnim klijentima.
 • Nagrade ćete dobiti ako trgujete na Admiral.Markets, Admiral.MT5 i Admiral.Prime live računima
 • Izračunat ćemo Vašu nagradu prema Vašem mjesečnom volumenu trgovanja, na osnovi zatvorenih pozicija.
 • Nećete morati potvrditi primanje nagrade ili raditi nešto posebno da bi je dobili - mi ćemo je automatski isplatiti s početkom svakog mjeseca.
 • Nećemo uključivati pozicije koje su trajale manje od 15 minuta ili s profit/loss vrijednostima manjim od dva tipična spreada na dati instrument, kao i pozicije na jedan CFD na dionicu ili jedan CFD na ETF.
 • Ne postoji limit kao što je minimalna isplata minimalnog mjesečnog volumena.

Osvojite nagrade dok trgujete, iz mjeseca u mjesec

Naše nove Pro.Cashback nagrade su jednostavne i mi Vam ih dajemo automatski uz minimalne preduvjete. Nadamo se da će naši Admiral Markets Pro klijenti cijeniti jednostavnost ovih nagrada, jer mi znamo da postoje mnoge komplicirane stvari kojima se treba pozabaviti kada profesionalno trgujete na financijskim tržištima.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.