Promjene u naknadama za uplatu karticama

Rujan 15, 2017 15:43

Poštovani klijenti,

kao što već znate, mi u Admiral Marketsu kontinuirano pokušavamo omogućiti najbolju moguću uslugu našim klijentima. To uključuje spuštanje troškova transakcija na najnižu moguću razinu. Po tom pitanju imamo odlične vijesti za sve one koji planiraju uplate na svoje računa kod Admiral Marketsa napraviti putem kartice!

Instant Payments - Uplate do 3K besplatne!*

*Od 15. rujna 2017. prvih 3000 EUR (ili ekvivalentan iznos u drugim valutama) uplate na račun će biti besplatne.

Pravilo vrijedi i za više manjih uplata na račun. Tek nakon što ukupni iznos uplata premaši 3000 EUR, na dodatne uplate će se uzimati uobičajena naknada.

Dodatna prednost korištenja kartica pri uplatama je brzina. Transakcijama putem banke ponekad treba nekoliko radnih dana za provedbu, dok uplate pute kartica najšečće budu provedene u nekoliko sekundi.

Dodatne promjene za transakcije putem MasterCarda

Korištenjem MasterCarda je od sad moguće uplate napraviti i u PLN te HUF valutama. Za dodane informacije o cijenama, pogledajte ovu stranicu. U planu imamo dodati još valuta.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte!

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.