79% malih računa izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 79% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD funkcionira, te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.
Regulator CySEC fca

Promjene u uvjetima plaćanja u američkim dolarima

Listopad 27, 2017 08:57

Poštovani,

obavještavamo vas o promjenama uvjete plaćanja u USD putem bankovnih transfera. Budući da većina naših klijenta račune ima u valuti svoje zemlje ili u EUR, ove promjene će se odnositi samo na mali postotak naših klijenata.

Od 01.12.2017., troškovi transakcija u USD iznosit će:

  • Uplata: 10 USD za svaku uplatu bankovnim transferom
  • Isplata: 20 USD za svaku isplatu bankovnim transferom

Napominjemo da su uplate u EUR i ostalim valutama i dalje besplatne, a mnogi naši klijenti koriste kartice ili online sustave za transakcije.

Prvih 3000 EUR uplate putem kartice je besplatno, a nakon toga naknada iznosi 0,9%. Skrill, Neteller i ostali sustavi plaćanja također su dostupni, a detalje o njima pogledajte na ovoj stranici.

Koliko brzo su provedene transakcije pri trgovanju?

Mi u Admiral Marketsu smo veliki zagovornici brzih transakcija! Jeste li znali da je prosječno vrijeme izvršenja transakcije na EURUSD samo 0,067 sekundi? Na ovoj stranici pogledajte statistike za ostale instrumente. Također pogledajte statistike za "No slippage" i pozitivni slippage, jer su takve situacije poželjne kod trgovanja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o spomenutim pormjenama, slobodno nas kontaktirajte!

S poštovanjem,

Admiral Markets

BEST EDUCATOR (1).png


Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:
Admiral Markets Pty Ltd
Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Admiral Markets Cyprus Ltd
Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
NASTAVAK
Admiral Markets UK Ltd
Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.