Promjene u uvjetima plaćanja u američkim dolarima

Listopad 27, 2017 10:57

Poštovani,

obavještavamo vas o promjenama uvjete plaćanja u USD putem bankovnih transfera. Budući da većina naših klijenta račune ima u valuti svoje zemlje ili u EUR, ove promjene će se odnositi samo na mali postotak naših klijenata.

Od 01.12.2017., troškovi transakcija u USD iznosit će:

  • Uplata: 10 USD za svaku uplatu bankovnim transferom
  • Isplata: 20 USD za svaku isplatu bankovnim transferom

Napominjemo da su uplate u EUR i ostalim valutama i dalje besplatne, a mnogi naši klijenti koriste kartice ili online sustave za transakcije.

Prvih 3000 EUR uplate putem kartice je besplatno, a nakon toga naknada iznosi 0,9%. Skrill, Neteller i ostali sustavi plaćanja također su dostupni, a detalje o njima pogledajte na ovoj stranici.

Koliko brzo su provedene transakcije pri trgovanju?

Mi u Admiral Marketsu smo veliki zagovornici brzih transakcija! Jeste li znali da je prosječno vrijeme izvršenja transakcije na EURUSD samo 0,067 sekundi? Na ovoj stranici pogledajte statistike za ostale instrumente. Također pogledajte statistike za "No slippage" i pozitivni slippage, jer su takve situacije poželjne kod trgovanja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o spomenutim pormjenama, slobodno nas kontaktirajte!

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.