Promjene u uvjetima trgovanja uzrokovane događajima u Grčkoj 2015.07.03

Srpanj 03, 2015 13:21

Poštovani,

radi nesigurnosti vezane uz pregovore predstavnika Grčke i EU i moguću ekstremnu volatilnost tečaja EUR, Admiral Markets privremeno uvodi promjene u visini potrebne margine pri trgovanju koje će stupiti na snagu 3. srpnja 2015. u 18:00 GMT. Potrebna margina za trgovanje na svim instrmentima će biti udvostručena. Vraćanje uobičajenih pravila dogoditi će se u nedjelju, 5. srpnja 2015. u 22:15 GMT.

Radi smanjene likvidnosti na tržištu, spread na tržištu će biti viši nego inače te će doći do povećane mogućnosti slippagea (izvršenja naloga po cijeni lošije od željene).

Ukoliko trenutno imate otvorene naluge na kojima ste koristili veliku polugu, pozivamo Vas prilagodite veličinu naloga trenutnoj situaciji ili na račun uplatite dodatna sredstva kako bi udovoljili zahtjevima za povećanom marginom.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.