Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Promjene u visini potrebne margine na parovima s češkom krunom

Svi 19, 2017 16:17

Poštovani,

obavještavamo Vas da od otvaranja tržišta u ponedjeljak 22. svibnja 2017., maksimalna dostupna poluga na parovima koji sadrže češku krunu (CZK) na Admiral.Markets i Admiral.Prime računima bit će:

Nominalna vrijednost pozicije u EUR ili ekvivalent u drugoj valuti

Poluga na USDCZK, EURCZK i GBPCZK

Do 1,500,000

1:25

1,500,000 - 2,300,000

1:10

Preko 2,300,000

1:3

Razlog snižavanja poluge je previsoka poluga koju smo do sad imali, te odbijanje velikih naloga od pružatelja likvidnosti. Margina na već otvorene pozicije porast će odmah nakon zatvaranja tržišta u petak.

Ukoliko trgujete s CZK, molimo Vas da se pobrinete da je veličina Vaših otvorenih naloga u skladu s novom potrebnom marginom.

Budući da je nova maksimalna poluga niža od 1:50, od idućeg vikenda neće biti spuštanja poluge sat vremena prije zatvaranja tržišta.

Ukoliko budete imali pitanja, molimo kontaktirajte nas.

S poštovanjem,

Admiral MarketsUpozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.