Preko 300 CFD-ova na ETF-ove i 8 CFD-ova na sirovine je sada dostupno za naše male klijente

Listopad 25, 2018 11:49

Poštovani,

Preko 300 financijskih instrumenata koji su bili ekskluzivno dostupni našim Admiral Markets Pro klijentima, sada je dostupno svim malim klijentima s Trade.MT5 računima.

Posljednji dodatak našim CFD-ovima na sirovine je sada dostupan malim klijentima za trgovanje koji mogu koristiti polugu kako bi iskoristili volatilnost ovih tržišta. Ta tržišta su bakar, kakao, kava arabica, kava robusta, pamuk, sok od naranče, sirovi šećer i bijeli šećer.

Također smo proširili našu ponudu tematskih i diverzificiranih prilika za ulaganje za male klijente. Trade.MT5 računi sada imaju pristup preko 300 CFD-ova na ETF-ove visokog volumena: SPDR, Xtrackers, Vanguard, Lyxor, VanEck i iShares od BlackRocka.

Ovo su prednosti koje imate pri trgovanju novim instrumentima:

CFD-ovi na sirovine:

  1. Istek: Nikada. Upustite se u dugoročne strategije i držite pozicije otvorenima koliko god je potrebno.
  2. Naknade: Nula. Uživajte u nižim troškovima trgovanja. Plaćate samo troškove spreada i dnevne troškove.
  3. Poluga: Umjerena. Fiksni omjer od 1:10 za male klijente i poluga do 1:50 za Admiral Markets Pro klijente na CFD-ove poljoprivredne sirovine i do 1:100 za CFD na bakar.

Prednosti trgovanja za CFD-ove na ETF-ove:

  1. Shortanje: Dozvoljeno. Pristup svim alatima koji su Vam potrebni čak i kada cijene padaju.
  2. Naknade: Niske. Imajte koristi od niskih troškova transakcija, sa stopom naknade od 0.01 USD po dionici, minimalne naknade od 1USD (US), 0.12%, minimalnih 5 EUR (EuroZona), 0.07%, minimalnih 8.0 GBP (UK).*
  3. Poluga: Promjenjiva. Ovisno o likvidnosti određenog ETF-a, razine poluge počinju od 1:2 te je ograničena na 1:5 za male klijente, a za Admiral Markets Pro klijente je ograničena na 1:20.

Provjerite ostale neophodne uvjete trgovanja vezane za naše nove CFD instrumente na sirovine i ETF-ove na stranici Popis Instrumenata.

Još uvijek trgujete na MetaTrader 4 računu? Možda je vrijeme da testirate MetaTrader 5 i Trade.MT5 - jer su ovi instrumenti ekskluzivno dostupni na njima.

Prijavi se za Trade.MT5 račun ovdje

S poštovanjem,

Admiral Markets

*Gore navedene naknade se odnose na transakciju u jednom smjeru na ETF-ove na CFD-ove u nacionalnoj valuti spomenute države ili entiteta.

CFD je kompliciran instrument i dolazi s velikim rizikom od mogućeg velikog gubitka novca zbog poluge. 83% malih investitorskih računa je gubilo novac kada bi trgovali CFD-ovima uz ovog pružatelja usluga. Razmislite razumijete li kako CFD funkcionira i možete li si priuštiti visok rizik od gubitka novca.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.