76% malih računa izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 76% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD funkcionira, te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator CySEC fca

Dan njemačkoga jedinstva - ažurirano vrijeme trgovanja

Listopad 01, 2019 11:55

Poštovani,

Imajte na umu kako se bliži Dan njemačkoga jedinstva, te iz tog razloga njemačke dionice, ETF-ovi i CFD-ovi na njemačke dionice i ETFove neće biti dostupni za trgovanje 3. listopada.

Imajte na umu da će većina naših 19 CFD-a na gotovinskim indeksima i 21 CFD-a na futures indekse ostati otvorena tijekom praznika, tako da će još uvijek biti puno mogućnosti trgovanja! U stvari, naš bestseler DAX30 CFD , na temelju vodećeg njemačkog indeksa DAX, otvorena je trgovina 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu!

Imajte na umu da je viša razina rizika povezana s održavanjem otvorenih pozicija i čekanjem naloga tijekom prazničnih razdoblja. Također, navedeni sati trgovanja podložni su promjenama od strane odgovarajućih burza ili pružatelja likvidnosti; Promjene sati trgovanja također mogu utjecati na odgovarajuće uvjete pred zatvaranje. Nadalje, razdoblja poput ovog mogu povećati vjerojatnost šireg širenja zbog manje likvidnosti na tržištu.

Lijepi pozdrav,

Admiral Markets

webinar