Dan njemačkoga jedinstva - ažurirano vrijeme trgovanja

Listopad 01, 2019 11:55

Poštovani,

Imajte na umu kako se bliži Dan njemačkoga jedinstva, te iz tog razloga njemačke dionice, ETF-ovi i CFD-ovi na njemačke dionice i ETFove neće biti dostupni za trgovanje 3. listopada.

Imajte na umu da će većina naših 19 CFD-a na gotovinskim indeksima i 21 CFD-a na futures indekse ostati otvorena tijekom praznika, tako da će još uvijek biti puno mogućnosti trgovanja! U stvari, naš bestseler DAX30 CFD , na temelju vodećeg njemačkog indeksa DAX, otvorena je trgovina 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu!

Imajte na umu da je viša razina rizika povezana s održavanjem otvorenih pozicija i čekanjem naloga tijekom prazničnih razdoblja. Također, navedeni sati trgovanja podložni su promjenama od strane odgovarajućih burza ili pružatelja likvidnosti; Promjene sati trgovanja također mogu utjecati na odgovarajuće uvjete pred zatvaranje. Nadalje, razdoblja poput ovog mogu povećati vjerojatnost šireg širenja zbog manje likvidnosti na tržištu.

Lijepi pozdrav,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.