AM 2018 SAD se prebacuje s ljetnog računanja vremena: Promjene u rasporedu trgovanja

Listopad 24, 2018 15:39

Poštovani,

Imajte na umu kako će od 28 listopada do 4 studenog 2018 godine dnevne pauze trgovanja biti pomaknute jedan sat unazad, što znači da će se se tržišta otvarati i zatvarati jedan sat ranije.

Ova privremena prilagodba je potrebna zato što SAD mijenja svoje računanje vremena jedan tjedan kasnije od Europe. Otvaranje tržišta u ponedjeljak (00:05 EET) će ostati isto. Tržište se zatvara u Petak u 22:59 EET.

Imajte na umu kako je prisutna veća stopa rizika u držanju otvorenih pozicija i narudžba na čekanju za vrijeme praznika. Također moramo spomenuti kako je navedeni raspored trgovanja podložan promjenama od svojih burzi ili pružatelja likvidnosti; promjene u rasporedu trgovanja također mogu utjecati na pre-close uvjete. Periodi poput ovog mogu povećati vjerojatnost šireg spreada zbog manje likvidnosti na tržištu.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.