Trgujte Slack uz Admiral Markets!

Lipanj 21, 2019 10:00

U četvrtak, 20. lipnja, Slack je izdao dionice na burzi u New Yorku pod oznakom #WORK.

Na otvaranju je cijena dionica Slacka bila 38,5 dolara po dionici, a ukupna vrijednost tvrtke premašila je 23 milijarde dolara. To je znatno više od prethodne procjene tvrtke od 16 milijardi dolara.

Prihodi za 2018. povećali su se za više od 80% na 400 milijuna dolara. Osim toga, krajem travnja Slack je prikupio oko 1,2 milijarde dolara od privatnih investitora.

Kako možete sudjelovati

Uzbuđeni smo što možemo reći da Admiral Markets nudi dionice Slack-a putem našeg Invest.MT5 računa!

Od 20. lipnja 2019. godine dionice Slack-a bile su dostupne za ulaganje svim klijentima Admiral Marketsa koji imaju Invest.MT5 račune.

S Invest.MT5 računima, traderi mogu pristupiti tisućama dionica i ETF-ova s 15 najvećih svjetskih burzi, sve iz MetaTrader 5.

Zašto investirati uz Invest.MT5?

  • Otvorite račun s minimalnim depozitima od samo 1 € i uložite od 0,01 dolara po dionici uz minimalne naknade za transakcije od samo 1 USD na dionice SAD-a.
  • Primajte besplatne podatke o tržištu u realnom vremenu, bez kašnjenja, bez dodatnih troškova.
  • Stvorite tok pasivnih prihoda prikupljanjem isplata dividende.
  • Koristite svjetski poznatu MetaTrader 5 trgovačku platformu višestruke imovine.
  • Jednostavno se prijavite u Trader's Room i prijavite se za Invest.MT5 račun da biste započeli.


UPOZORENJE O RIZIKU:

Vrijednost dionice može rasti i padati zbog volatilnosti na globalnim tržištima. Ovaj materijal ne sadrži i ne treba se tumačiti na način da sadrži investicijski savjet, investicijsku preporuku, ponudu ili solicitiaciju za bilo kakvu vrstu transakcije vezanu za financijski instrument. Imajte na umu da ova vrsta analize trgovanja nije pouzdan indikator trenutnog ili budućeg učinka, s obzirom na to da se okolnosti mogu promijeniti tokom vremena. Prije nego li donesete investicijsku odluku, potražite savjet od neovisnog financijskog savjetnika kako bi se uvjerili da razumijete rizike.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.