Admiral Markets se udružuje s SOS Dječjim Selom u Estoniji

Prosinac 04, 2019 10:46

Admiral Markets je vrlo sretan što je jedna od snaga koja stoji iza društvene kampanje SOS Dječjeg sela #OlemeKoos. Kampanja skreće pažnju na to da kvalitetno provodite vrijeme s djecom, umjesto da im kupujete nove igračke. Stvari ne vole djecu, ljudi to čine.

Cilj SOS-ove društvene kampanje za dječje selo je ukazati na vrijednost vremena koje provodimo s obitelji, smanjiti kult stvari i tehnologije i priopćiti široj javnosti da Dječje selo ne prikuplja donacije za kupovinu stvari, već da pronađe najbolje roditelje na svijetu.

"Svakom djetetu nedostaje pažnja, ljubav i bliskost roditelja. Postoje mnoge majke i očevi koji povremeno provode previše vremena radeći. Kampanja #OlemeKoos podsjeća nas na ono što je u životu zaista važno - vrijeme koje provodimo s našom djecom, "rekao je Sergej Bogatenkov, predsjednik Uprave Admiral Marketsa AS.

"U SOS Dječjem selu djeca bez roditelja odgajana su u ljubavnim i brižnim kućama. Ovo selo ima 25 godina iskustva u odgajanju djece. Izuzetno cijenim posao koji majke i očevi ovog sela rade, odajući svoju odlučnost i ljubav prema djeci koja to nisu imali u svojim prethodnim životima. Zato je Admiral Markets vrlo počašćen i zahvalan što podržava pleminitu svrhu SOS Dječjeg sela ", dodao je Bogatenkov.

http://www.sos-lastekyla.ee/oleme-koos

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.