Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Završen University Trading Tournament 2018.

Svi 10, 2018 17:36


S ponosom vas obavještavamo da je završen još jedan University Trading Tournament, koji organizira studentska udruga „Financijski klub" s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Kao i posljednjih nekoliko godina, generalni partner i glavni sponzor natjecanja bio je Admiral Markets, s ukupnim nagradnim fondom većim od 20.000 kuna.

Radi se o natjecanju u trgovanju na financijskim tržištima s virtualnim novcem, na kojem studenti mogu naučiti kako kupovati i prodavati financijske izvedenice na valute, plemenite metale, energente, kriptovalute i dioničke indekse na MetaTrader platformi, koja ja najpopularnija platforma na svijetu kada je u pitanju trgovanje na Forex i CFD tržištu. Osim toga, studenti imaju priliku u realnom vremenu pratiti kretanje cijena određenih instrumenata i naučiti kako se u kratkom roku pojedino tržište ponaša.

Cilj natjecanja je trgovanjem u četiri runde, koje traju po tjedan dana, ostvariti što veći profit. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je preko 600 studenata iz svih dijelova Hrvatske, a neki od njih su ostvarili zavidne rezultate.

Pobjednik prve runde je u samo tjedan dana s početnih 10.000$ ostvario profit veći od 200.000$, no takav agresivni pristup mu nije pomogao u osvajanju cijelog turnira, budući da u preostale tri runde nije uspio niti približno ponoviti rezultat.

Otvorite pravi (Live) račun

Na vrhu ukupne rang liste našli su se studenti koji su primijenili nešto konzervativnije strategije trgovanja, koje su im donijele profit u svim rundama natjecanja. Ukupni pobjednik je u prvom tjednu ostvario prinos od 40%, u drugom tjednu 87%, u trećem tjednu 49%, a u zadnjem tjednu natjecanja 34%, čime je osigurao osvajanje nagradnog računa u vrijednosti 1000$ kod Admiral Marketsa.

Drago nam je što smo dobili priliku pomoći studentima i upoznati ih s trgovanjem na financijskim tržištima u realnim tržišnim uvjetima i nadamo se da će svim sudionicima dobiveno znanje i iskustvo koristiti. Pobjednicima čestitamo na ostvarenim rezultatima i želimo mnogo uspjeha u trgovanju na nagradnim računima koje su osvojili!

P.S. Mislite li da Vi u samo tjedan dana možete ostvariti profit od 200.000$? Otvorite besplatni Demo račun i pokušajte!

Nekoliko slika s dodjele nagrada na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu:


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.