Završen University Trading Tournament 2018.

Svi 10, 2018 17:36


S ponosom vas obavještavamo da je završen još jedan University Trading Tournament, koji organizira studentska udruga „Financijski klub" s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Kao i posljednjih nekoliko godina, generalni partner i glavni sponzor natjecanja bio je Admiral Markets, s ukupnim nagradnim fondom većim od 20.000 kuna.

Radi se o natjecanju u trgovanju na financijskim tržištima s virtualnim novcem, na kojem studenti mogu naučiti kako kupovati i prodavati financijske izvedenice na valute, plemenite metale, energente, kriptovalute i dioničke indekse na MetaTrader platformi, koja ja najpopularnija platforma na svijetu kada je u pitanju trgovanje na Forex i CFD tržištu. Osim toga, studenti imaju priliku u realnom vremenu pratiti kretanje cijena određenih instrumenata i naučiti kako se u kratkom roku pojedino tržište ponaša.

Cilj natjecanja je trgovanjem u četiri runde, koje traju po tjedan dana, ostvariti što veći profit. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je preko 600 studenata iz svih dijelova Hrvatske, a neki od njih su ostvarili zavidne rezultate.

Pobjednik prve runde je u samo tjedan dana s početnih 10.000$ ostvario profit veći od 200.000$, no takav agresivni pristup mu nije pomogao u osvajanju cijelog turnira, budući da u preostale tri runde nije uspio niti približno ponoviti rezultat.


Na vrhu ukupne rang liste našli su se studenti koji su primijenili nešto konzervativnije strategije trgovanja, koje su im donijele profit u svim rundama natjecanja. Ukupni pobjednik je u prvom tjednu ostvario prinos od 40%, u drugom tjednu 87%, u trećem tjednu 49%, a u zadnjem tjednu natjecanja 34%, čime je osigurao osvajanje nagradnog računa u vrijednosti 1000$ kod Admiral Marketsa.

Drago nam je što smo dobili priliku pomoći studentima i upoznati ih s trgovanjem na financijskim tržištima u realnim tržišnim uvjetima i nadamo se da će svim sudionicima dobiveno znanje i iskustvo koristiti. Pobjednicima čestitamo na ostvarenim rezultatima i želimo mnogo uspjeha u trgovanju na nagradnim računima koje su osvojili!

P.S. Mislite li da Vi u samo tjedan dana možete ostvariti profit od 200.000$? Otvorite besplatni Demo račun i pokušajte!

Nekoliko slika s dodjele nagrada na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu:

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.