Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Upravljanje rizikom

Rujan 09, 2015 17:40


Poštovani,

mi u Admiral Marketsu želimo jasno ukazati na rizike prisutne pri trgovanju na financijskim tržištima, te pomoći našim klijentima smanjiti ih. Radi toga smo nadopunili našu Politiku zaštite od negativnog stanja na računu.

Novi pregled upravljanja rizikom

U rujnu 2015, na našim stranicama objavljujemo novu sekciju koja je u potpunosti posvećena edukaciji i informiranju o rizicima.

Nadopunjena Politika zaštite od negativnog stanja na računu

Ovaj dokument smo pojednostavili i učinili razumljivijim. Ali ne brinite - i dalje ste jednako zaštićeni! Ukoliko Vam stanje na računu u normalnim tržišnim uvjetima padne ispod nule (npr. radi gapa preko vikenda), Admiral Markets će kompezirati negativni iznos u skladu sa našom politikom zaštite od negativnog stanja na računu. Nadopunjenu verziju pogledati možete na ovoj stranici.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas konktaktirajte!

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.