Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Utjecaj Brexita na EU tradere koji su klijenti Admiral Markets UK Ltd-a

Siječanj 10, 2019 10:57

Poštovani,

zbog referenduma koji je održan 2016 godine, Ujedinjeno Kraljevstvo će napustiti Europsku Uniju u 23:00 GMT - 29 ožujka 2019 godine.

Ugovor o povlačenju koji je dogovoren između Ujedinjenog Kraljevstva i Europske Unije uključuje tranzicijski period do kraja 2020, s mogućim produljenjem nakon isteka. Samim time ne postoji trenutni utjecaj Brexita na EU tradere koji imaju svoje račune u Admiral Markets UK Ltd, te Admiral Markets UK Ltd može nastaviti raditi po istim legalnim osnovama za vrijeme ovog perioda.

No još nije sigurno hoće li parlament Ujedinjenog Kraljevstva odobriti Ugovor o povlačenju.

Ako UK napusti EU 29 ožujka bez dogovorenog sporazuma, bazirano na informacijama koje su nama trenutno dostupne, pozicija naših EU klijenata bi bila sljedeća:

1. Sve transakcije koje naprave prema Admiral Markets prije nego UK napusti EU će biti provedive i ispoštivane od Admiral Markets UK Ltd.-a

2. Bilo koji klijent koji odluči trgovati uz Admiral Markets UK Ltd bi trebao bi moći nastaviti sa svojim aktivnostima. No za te klijente više ne bi vrijedile zaštite koje pružaju pravila i regulacije Europske Unije, već bi za njih vrijedile zaštite koje nude zakonski i regulatorni okviri Ujedinjenog Kraljevstva. U periodu izlaska iz EU, regulatorni okviri Ujedinjenog Kraljevstva će bi usklađeni s onima koji su postavljeni diljem Europske Unije.

3. Vaši kontakti unutar Admiral Marketsa će ostati dostupni kako bi imali podršku koja Vam je potrebna.

Nastavit ćemo s obavijestima vezanim za Brexit i načinima kako može utjecati na Vaš odnos s Admiral Markets UK Ltd.

Jedan Svijet, Globalne ponude

Admiral Markets UK Ltd je dio Admiral Markets Grupacije kompanija, vodeće kompanije za online trgovanje i ulaganje koja se sastoji od četiri međunarodne kompanije.

Te kompanije su regulirane i nadzirane od relevantnih državnih autoriteta, te mogu nuditi različite uvjete kad su u pitanju zahtjevi za marginu, ponude proizvoda i zaštita od negativnog stanja na računu.

Ove kompanije uključuju i dvije dodatne kompanije regulirane od Europske Unije, kroz koje Admiral Markets može nuditi usluge ako se obistini "no-deal Brexit", ali i kompaniju reguliranu od Australije.

Klijenti Admiral Markets Grupacije kompanija imaju pravo izabrati kompaniju koja nudi najbolje uvjete za njihove potrebe, te će se ova praksa nastaviti primjenjivati i nakon povlačenja Ujedinjenog Kraljevstva iz EU.

Tako je, izbor je Vaš! Pogledajte naše ponude ovdje.

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.