Utjecaj Brexita na EU tradere koji su klijenti Admiral Markets UK Ltd-a

Siječanj 10, 2019 10:57

Poštovani,

zbog referenduma koji je održan 2016 godine, Ujedinjeno Kraljevstvo će napustiti Europsku Uniju u 23:00 GMT - 29 ožujka 2019 godine.

Ugovor o povlačenju koji je dogovoren između Ujedinjenog Kraljevstva i Europske Unije uključuje tranzicijski period do kraja 2020, s mogućim produljenjem nakon isteka. Samim time ne postoji trenutni utjecaj Brexita na EU tradere koji imaju svoje račune u Admiral Markets UK Ltd, te Admiral Markets UK Ltd može nastaviti raditi po istim legalnim osnovama za vrijeme ovog perioda.

No još nije sigurno hoće li parlament Ujedinjenog Kraljevstva odobriti Ugovor o povlačenju.

Ako UK napusti EU 29 ožujka bez dogovorenog sporazuma, bazirano na informacijama koje su nama trenutno dostupne, pozicija naših EU klijenata bi bila sljedeća:

1. Sve transakcije koje naprave prema Admiral Markets prije nego UK napusti EU će biti provedive i ispoštivane od Admiral Markets UK Ltd.-a

2. Bilo koji klijent koji odluči trgovati uz Admiral Markets UK Ltd bi trebao bi moći nastaviti sa svojim aktivnostima. No za te klijente više ne bi vrijedile zaštite koje pružaju pravila i regulacije Europske Unije, već bi za njih vrijedile zaštite koje nude zakonski i regulatorni okviri Ujedinjenog Kraljevstva. U periodu izlaska iz EU, regulatorni okviri Ujedinjenog Kraljevstva će bi usklađeni s onima koji su postavljeni diljem Europske Unije.

3. Vaši kontakti unutar Admiral Marketsa će ostati dostupni kako bi imali podršku koja Vam je potrebna.

Nastavit ćemo s obavijestima vezanim za Brexit i načinima kako može utjecati na Vaš odnos s Admiral Markets UK Ltd.

Jedan Svijet, Globalne ponude

Admiral Markets UK Ltd je dio Admiral Markets Grupacije kompanija, vodeće kompanije za online trgovanje i ulaganje koja se sastoji od četiri međunarodne kompanije.

Te kompanije su regulirane i nadzirane od relevantnih državnih autoriteta, te mogu nuditi različite uvjete kad su u pitanju zahtjevi za marginu, ponude proizvoda i zaštita od negativnog stanja na računu.

Ove kompanije uključuju i dvije dodatne kompanije regulirane od Europske Unije, kroz koje Admiral Markets može nuditi usluge ako se obistini "no-deal Brexit", ali i kompaniju reguliranu od Australije.

Klijenti Admiral Markets Grupacije kompanija imaju pravo izabrati kompaniju koja nudi najbolje uvjete za njihove potrebe, te će se ova praksa nastaviti primjenjivati i nakon povlačenja Ujedinjenog Kraljevstva iz EU.

Tako je, izbor je Vaš! Pogledajte naše ponude ovdje.

S poštovanjem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.