Utjecaj Windows 10 nadogradnje u listopadu 2018. na MetaTrader

Listopad 09, 2018 13:13

Poštovani klijenti,

2. listopada, Microsoft je djelomično pustio veliku nadogradnju Windows 10 operativnog sustava. Verzija 1809 je slična instalaciji novog operativnog sustava, jer utječe na konfiguracije i enkripcijske ključeve.

Da bi zaštitila podatke korisnika, MetaTrader platforma sve podatke veže uz operativni sustav i uređaj na koji je instalirana. Ova metoda zaštite garantira da čak i ako su instalacijske datoteke ukradene, hakeri se na platformu neće moći prijaviti korištenjem prethodno spremljenih podataka za prijavu.

Nažalost, nakon nadogradnje, sve zaporke trgovačkih računa sačuvane na računalu postaju nevažeće. Preporučujemo da se pripremite na nadogradnju Windowsa i spremite Vaše zaporke na sigurno, kako biste im mogli pristupiti nakon nadogradnje.

Zbog promjene u enkripcijskim ključevima, aplikacije kupljenje preko MetaTrader Marketa će izgubiti jedan aktivacijski token, jer su svi proizvodi vezani za operativni sustav. Posljedično, MetaQuotes je omogućio dodatni aktivacijski token za sve proizvode kupljene s Marketa, bez obzira na operativni sustav. Zbog toga, korisnici MetaTrader Marketa neće izgubiti mogućnost korištenja proizvoda s Marketsa zbog spomenute nadogradnje Windowsa.

Aktivacije Demo proizvoda će biti izgubljene, stoga će ih korisnici morati ponovno skinuti s Marketa.

Ispričavamo se zbog neugodnosti nastalih zbog utjecaja nadogradnje Windowsa na našu platformu. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,

Admiral Markets

P.S. Niste korisnik Windowsa? Admiral Markets također u ponudi ima MT4 i MT5 za Mac te iOS aplikaciju. Saznajte više.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.