Trgujte VIX, CFD-ove na futures na najpopularnije indekse i sirovine uz Admiral Markets!

Studeni 12, 2019 12:01

Od ponedjeljka 11. studenog 2019. - Admiral Markets s oduševljenjem objavljuje da povećavamo asortiman futures CFD-ova kako bismo obuhvatili naše najpopularnije indekse dionica i roba.

Novi CFD-ovi na futures koji će biti dostupni za trgovanje uključuju Gold, SP500, DJI30 i prethodno nedostupan indeks volatilnosti - VIX! Svi futures CFD-ovi nemaju prekonoćnu naknadu (SWAP), što daje dodatnu vrijednost traderima koji drže pozicije otvorenima na dulje periode.

Uvođenje indeksa volatilnosti

Indeks volatilnosti, poznat i kao indeks straha ili VIX indeks, tržišna je procjena očekivane volatilnosti, izračunata korištenjem središnjih točaka pravovremenih bid i ask cijena za S&P indeks.

To traderima i investitorima omogućuje procjenu u stvarnom vremenu o tome kako će S&P 500 indeks fluktuirati u narednih 30 dana, na način da prate svaki tick VIX indeksa.

Tražili ste, i mi smo isporučili!

U Admiral Marketsu smo učestalo primali upite tradera koji su nam govorili da žele više alata koji će im pomoći u predviđanju volatilnosti sa svrhom zaštite od iste. Pa, tražili ste, i isporučili smo - VIX indeks mogao bi Vam pomoći da se zaštitite od nestabilnosti i trgujete poput profesionalca!

Danas smo omogućili CFD-ove na Futures indeksa volatilnosti koji se trguje na Chicago Board Options Burzi. Ovo će obogatiti tradere saznanjem hoće li ulagači očekivati da će tržište dionica ostati mirno u sljedećih 30 dana ili će neki poznati ili nepoznati događaj vjerojatno potaknuti značajniju prodaju ili rast.

Sa VIX indeksom možete uživati u svim sljedećim značajkama:

Istek: Mjesečno

Poluga: do 1:30 (EU mali klijenti 1:10)

Troškovi trgovanja: tipično spread od 0,100 indeksnih bodova, nula provizija i bez prekonoćnih naknada!

Platforma: Trade.MT5 računi na MetaTrader 5 platformi

Podaci o tržištu: Besplatno za sve klijente.

Saznajte više o VIX indeksu na našoj stranici Popis Instrumenata.

Jeste li spremni započeti trgovati CFD-om na futures na VIX indeks, zlato, SP500 i više? Registrirajte se za račun za besplatno trgovanje u Admiral Marketsu već danas!

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.