​World of Trading 2018 uz specijaliste za DAX30 - Admiral Markets

Prosinac 07, 2018 16:54


Tim Admiral Marketsa na WoT

Tim Admiral Marketsa u Njemačkoj se upravo vratio u ured nakon vikenda provedenog na najvećem Njemačkom sajmu trgovanja - World of Trading 2018.

World of Trading (WoT) je jedan od najbitnijih sajmova trgovanja u Njemačkoj na kojem prisustvuje više od 4,500 ljudi. Među njima ima tradera početnika, profesionalaca, Forex brokera i ostalih sudionika tržišta dionica.

Admiral Markets je bio Srebrni Sponzor ovog dvodnevnog događaja na kojem su se profesionalni traderi objašnjavali svoje strategije trgovanja, dijelili savjete o upravljanju rizikom i pričali o tome kako uspješno trgovati uz posao. Moglo se prisustvovati i brojnim besplatnim tečajevima i prezentacijama, a ne moramo ni spomenuti kako su bile prisutne brojne prilike za umrežavanje tradera i brokera.

"Svi mi trgujemo online, i radimo mnogo stvari online, no volimo se jednom godišnje okupiti i pričati licem u lice", kaže Jens Chrzanowski, Član upravnog odbora Admiral Markets AS grupe. "Ovaj sajam o trgovanju je najveći u Njemačkoj za aktivne tradere, te s obzirom na to da je hotspot za aktivne tradere, smatramo da nije dovoljno da samo sudjelujemo, već i da sponzoriramo sam događaj kao DAX30 specijalisti. Za razliku od nekih online brokera, mi imamo 16 regionalnih lokacija te pružamo lokalnu podršku u svakoj od zemalja. Mi smo stvarni, mi smo u Njemačkoj - bez laži!"

Na štandu Admiral Marketsa su brojni stručnjaci za trgovanje prezentirali svoje strategije, neki od njih su:

  • Jens Klatt: voditelj webinara Admiral Markets' Weekly Market Outlook i osnivač JK Trading-a
  • Markus Gabel: Voditelj serije webinara Admiral Marketsa A Trader's Education Plan i osnivač Dow How Tradinga
  • Heiko Behrendt: Voditelj dnevnog Admiral Markets webinara Guten Morgen Dax-Index
  • Jochen Schmidt: Stručnjak trgovanja i dugoročni moderator webinara Admiral Marketsa
  • Dirk Hilger: Osnivač dodatka za MetaTrader - Stereo. Trader

Admiral Markets je također vodio dnevnu lutriju u kojoj su sudionici trebali predvidjeti cijenu DAX-a 28. studenog u 12:00 CET kako bi osvojili Apple sat!

Uživali smo u upoznavanju velikog broja naših klijenata uživo, te bi se željeli zahvaliti svim sudionicima i organizatorima WoT-a, te našim divnim zaposlenicima na fantastičnom iskustvu. S nestrpljenjem čekamo WoT 2019!

Pogledajte kako je to izgledalo ove godine u sljedećoj galeriji:


Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.