Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

​Admiral Markets omogućava zaštitu od negativnog stanja na računu i za profesionalne klijente

Lipanj 21, 2018 18:03


Poštovani,

Imajte na umu kako smo izmijenili našu Politiku Zaštite od Negativnog Stanja na Računu te će nova verzija stupiti na snagu 20 lipnja 2018.

Bitna promjena u novoj politici je da ona omogućava zaštitu od negativnog stanja na računu i za klijente koji su kategorizirani kao Profesionalni Klijenti po usporedivim uvjetima koji su trenutno primjenjivi za male klijente.

Ova promjena je napravljena kako bi mogli ponuditi zaštitu od negativnog stanja na računu klijentima koji se odluče prijaviti za profesionalne uvjete trgovanja zbog ograničenja na maksimalnu polugu koja provodi European Securities and Markets Authority (ESMA). Ta će ograničenja stupiti na snagu s otvaranjem tržišta u ponedjeljak 30 srpnja 2018.

Dokument je preformuliran sa svrhom da se ujedini sa sličnim dokumentima koje implementiramo u drugim kompanijama Admiral Markets Grupe.

Vjerujemo kako naša nova politika prati najnovije trendove te je vrlo teško pronaći sličnu politiku u svijetu online trgovanja, zato što ni jedna kompanija koja nudi financijske usluge ne nudi ovakvu zaštitu za svoje 'Pro' klijente.

Zahvaljujući novoj politici koja u kombinaciji s našim Postavkama Zaštite od Volatilnosti - koja pomaže pri čestom problemu brzih tržišta - možemo reći kako našim 'Pro' klijentima nudimo nešto materijalno različito od ostalih kompanija.

Više informacija o nadolazećim promjenama za polugu i razlikama među kategorijama klijenata možete pronaći na stranici Uvjeti za male i profesionalne klijente.

S poštovanjem,

Admiral Markets.


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 85% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.