​Admiral Markets omogućava zaštitu od negativnog stanja na računu i za profesionalne klijente

Lipanj 21, 2018 18:03


Poštovani,

Imajte na umu kako smo izmijenili našu Politiku Zaštite od Negativnog Stanja na Računu te će nova verzija stupiti na snagu 20 lipnja 2018.

Bitna promjena u novoj politici je da ona omogućava zaštitu od negativnog stanja na računu i za klijente koji su kategorizirani kao Profesionalni Klijenti po usporedivim uvjetima koji su trenutno primjenjivi za male klijente.

Ova promjena je napravljena kako bi mogli ponuditi zaštitu od negativnog stanja na računu klijentima koji se odluče prijaviti za profesionalne uvjete trgovanja zbog ograničenja na maksimalnu polugu koja provodi European Securities and Markets Authority (ESMA). Ta će ograničenja stupiti na snagu s otvaranjem tržišta u ponedjeljak 30 srpnja 2018.

Dokument je preformuliran sa svrhom da se ujedini sa sličnim dokumentima koje implementiramo u drugim kompanijama Admiral Markets Grupe.

Vjerujemo kako naša nova politika prati najnovije trendove te je vrlo teško pronaći sličnu politiku u svijetu online trgovanja, zato što ni jedna kompanija koja nudi financijske usluge ne nudi ovakvu zaštitu za svoje 'Pro' klijente.

Zahvaljujući novoj politici koja u kombinaciji s našim Postavkama Zaštite od Volatilnosti - koja pomaže pri čestom problemu brzih tržišta - možemo reći kako našim 'Pro' klijentima nudimo nešto materijalno različito od ostalih kompanija.

Više informacija o nadolazećim promjenama za polugu i razlikama među kategorijama klijenata možete pronaći na stranici Uvjeti za male i profesionalne klijente.

S poštovanjem,

Admiral Markets.

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.