Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Završen University Trading Tournament 2017.

Svi 16, 2017 12:03

S ponosom vas obavještavamo da je završen još jedan University Trading Tournament koji svake godine organizira studentska udruga s Financijski klub s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Kao i prošle godine, generalni partner i glavni sponzor natjecanja bio je Admiral Markets.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je preko 600 studenata iz svih dijelova Hrvatske, a neki od njih su ostvarili zavidne rezultate. Pobjednici pojedinih rundi su s početnim iznosom od 10.000$ u samo tjedan dana ostvarili profit od 37 do čak 72 tisuće USD.

Drago nam je što smo dobili priliku pomoći studentima upoznati se s trgovanjem na financijskim tržištima u realnim tržišnim uvjetima i nadamo se da će svim sudionicima dobiveno znanje i iskustvo koristiti. Pobjednicima čestitamo na ostvarenim rezultatima i želimo mnogo uspjeha u trgovanju na nagradnim računima koje su osvojili!

Galerija slika s dodjele nagrada:

S poštovanjem,

Admiral Markets


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.