Zlato je omogućeno kao nova valuta u novčaniku Admiral Marketsa

Travanj 24, 2020 16:07

Sa zadovoljstvom objavljujemo da će od četvrtka, 19. ožujka 2020., zlato biti omogućeno kao nova valuta u novčaniku Admiral Markets u Kabinetu Tradera .

Novčanik Admiral Markets središnji je račun koji može povezati trgovinske račune sa sredstvima koja se nalaze na bankovnim računima, e-novčanicima, kreditnim karticama i još mnogo toga. Ova značajka omogućuje trgovcima da izravno ulažu u svoje novčanike, umjesto da moraju financirati pojedinačne trgovinske račune, a deponirana sredstva štite od bilo kojih otvorenih pozicija na njihovim trgovačkim računima.

Mogućnost odabira zlata kao valute računa, trgovcima nudi još jedan način za diverzifikaciju njihovog portfelja, a investitorima koji kupuju i drže novac omogućava dugoročno držanje pozicija na plemenitom metalu. Jednostavno je - ako ćete ionako parkirati svoj novac, zašto ga ne biste parkirali u zlatu?

Ulaganje u zlato

Zlato je u cijelom svijetu cijenjeno zbog svoje vrijednosti i bogate povijesti. U odnosu na papirnu valutu, kovanice ili druge vrste imovine, zlato je sačuvalo svoju vrijednost tijekom godina, a ljudi ga koriste kao način da svoje bogatstvo prenesu s generacije na generaciju.

Iako se metal koristi u komercijalnim i industrijskim aktivnostima, poput nakita i mobitela, trgovci, hedge fondovi, pa čak i središnje banke, uveliko se nagađaju i na njima se trguje u vrijeme ekonomske nesigurnosti. U stvari, tijekom ovih vremena, cijena trgovanja zlatom ima tendenciju porasta jer se ulagači slijevaju na metal kao na sigurno sredstvo - onaj koji se koristi za električnu energiju i toplinu, ali koji se također može rastopiti u oblik valute.

Razmjena sredstava za zlato

U novčaniku Admiral Markets razmjena sredstava za zlato jednako je jednostavna kao i njihova razmjena za bilo koju drugu fijat valutu. Jednostavno odaberite koliko novca želite zamijeniti za zlato, a mi ćemo ga odmah pretvoriti u jedinice dragocjenog metala na temelju cijene po unci u trenutku razmjene.

Možete i svoj saldo vratiti u fijat valutu, opet na temelju cijene po unci zlata u vrijeme razmjene. Kao i druge valute, jer cijena zlata varira tijekom dana trgovanja, mogli biste dobiti više ili manje od očekivanog, ovisno o cijeni u trenutku transakcije.

Imajte na umu da fizičko zlato nećete moći povući s računa.

Trošenje zlata

Kad ste spremni prenjeti svoje zlato u svoju poziciju, jednostavno je - odaberite da financirate svoj trgovački račun raspoloživim zlatnim saldom, a sredstva će biti prebačena izravno iz vašeg novčanika na vaš račun kako biste odmah mogli početi trgovati i ulagati.

Diversificirajte svoj portfelj već danas!

Jedno od temeljnih načela upravljanja rizikom je diverzifikacija, posebno na volatilnim tržištima. Admiral Markets s ponosom omogućava klijentima pristup trgovanju i ulaganjima na tisućama globalnih tržišta, sve s jednog trgovačkog računa, što znači da možete stvoriti raznovrstan portfelj sa samo jednim brokerom.

Ova izvanredna nova značajka u vašem novčaniku samo je još jedan korak koji poduzimamo da bismo vam omogućili diverzifikaciju vaše imovine, čak i ako aktivno ne trgujete njima. Jednostavno se prijavite u Kbinet Tradera da biste danas zamijenili sredstva za zlato!

Avatar-Admirals
Admirals Sveobuhvatno rješenje za trošenje, ulaganje i upravljanje vašim novcem

Više od brokera, Admirals je financijsko središte koje nudi široku paletu financijskih proizvoda i usluga. Osobnim financijama omogućujemo cjelovito rješenje za ulaganje, trošenje i upravljanje novcem.