Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Licenca i regulativa

Financial Conduct Authority

Admiral Markets UK Ltd je licenciran i reguliran od strane Financial Conduct Authority (FCA), FRN: 595450, i ovlašten je primati uplate klijenata u skladu s FCA CASS pravilima. Admiral Markets UK Ltd je sestrinska tvrtka Admiral Markets AS (Estonija), koja nam je pružatelj White Label usluge. Admiral Markets AS je ovlašten i reguliran od strane Estonske uprave za financijski nadzor (EFSA) u području pružanja osnovnih investicijskih i brokerskih usluga te u području upravljanja novcem klijenata na području Europske unije. Sve usluge koje pružamo u potpunosti su u skladu sa smjernicama Europske unije u području financijskih usluga, uključujući MiFID (Markets in Financial Instruments Directive).

MiFID

Direktiva o tržištima financijskih instrumenata (MiFID) usvojena je od strane Europskog parlamenta i Vijeća Europske unije, a stupila je na snagu 1.11.2007. godine. Direktiva regulira tržišta financijskih instrumenata u području pružanja investicijskih usluga i aktivnosti na području Europskog ekonomskog prostora (EEA). Europski ekonomski prostor (EEA) uključuje sve države članice Europske unije te Island, Lihtenštajn i Norvešku.

Osnovni cilj Direktive jest harmonizacija propisa kojima se regulira poslovanje na financijskim tržištima unutar EEA. Time se nastoji povećati efikasnost, pojačati financijska transparentnost, povećati razina tržišnog natjecanja te pružiti viši stupanj zaštite potrošača u području investicijskih usluga. Sukladno odredbama Direktive investicijska tvrtka može slobodno pružati svoje usluge na području druge države članice ili na području treće države pod uvjetom da je ovlaštena za pružanje takvih usluga. Ovlašteni pružatelj usluga dužan je u potpunosti poštivati zahtjeve o transparentnosti i dobroj poslovnoj praksi koji vrijede na čitavom području EEA te je stoga ovlašten za pružanje prekograničnih usluga.

Financijska sigurnost

Našim klijentima nudimo najvišu razinu povjerenja i zaštite investicije.

Financijska sigurnost

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.