Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Zašto Admiral Markets?

Admiral Markets investicijska tvrtka koja posluje pod Admiral Markets zaštitnim znakom, vodeća je investicijska kuća koja pruža usluge trgovanja na Forexu, CFD-ima na indekse, metale, energente, obveznice i kriptovalute.

Naša predanost davanju visoko funkcionalnog softvera i zajamčenost kvalitete znači da naši klijenti dobivaju najbolje i transparentno iskustvo trgovanja. Admiral Markets koristi vanjske revizore za unaprjeđenje operativnih i internih procesa sa svrhom osiguravanja usklađenosti s propisima.

Globalna prisutnost

Od svog osnutka, 2001. godine, kompanija se neprestano širi te je sada pristuna u gotovo svim dijelovima svijeta. Preko naših licenciranih i reguliranih kompanija usluge pružamo klijentima iz gotovo svih zemalja na svijetu.


Regulative i licence

Naše investicijske kompanije su javno priznate kao kompanije sa izvanrednim ugledom, kvalitetnim uslugama, financijskom stabilnosti i visokom sigurnosti ulaganja.

Financial Conduct Authority

Admiral Markets UK Ltd je autoriziran i licenciran od strane Financial Conduct Authority (FCA), FRN: 595450 i ima dozvolu za držanje novca klijenata po pravilima i regulativi FCA CASS. Admiral Markets UK Ltd je sestrinjska kompanija Admirala Markets AS (Estonija).

Estonian Financial Supervision Authority

Admiral Markets AS je linenciran i autoriziran od strane Estonian Financial Supervision Authority (EFSA licenca № 4.1-1/46) za pružanje investicijskih i brokerskih usluga na području Europske Unije i Europskog Ekonomskog Prostora (EEA) na bazi prekograničnih usluga.

Kao licencirana kompanija, Admiral Markets AS je prepoznata kao stabilna i sigurna kompanija koja pruža iznimno kvalitetnu uslugu.

MiFID II u Europi

Direktiva o tržištima financijskih instrumenata 2014/65/EU (MiFID II ) je prisvojena od strane Europskog parlamenta i Vijeća te je stupila na snagu 3. siječnja 2018 godine. Direktiva regulira naknade na investicijske usluge i aktivnosti na tržištima financijskih instrumenata unutar Europske unije i Europskog gospodarskog prostora (EEA).

Svrha MiFID-a II je usklađivanje upravljanja financijskim tržištima i povećanje efikasnosti, poboljšanje financijske transparentnosti, povećanje konkurentnosti i ponuda bolje korisničke zaštite pri korištenju ulagačkih usluga.

Pod MiFID-om, investicijsko društvo može slobodno pružaju svoje usluge na teritoriju druge zemlje članice ili treće zemlje, pod uvjetom da su usluge koje investicisko društvo pruža u skladu sa regulativom i da imaju odobrenje. Ovlašteno društvo mora biti transparentno i ponašati se u skladu sa svojim ovlastima. Admiral Markets UK Ltd i Admiral Markets AS u potpunosti posluju po pravilima MIFID II-a.


Fleksibilni trgovački računi

Uplate na trgovačke račune moguće su u većini lokalnih valuta, koje se nakon uplate konvertiraju u EUR, USD, GBP, CHF ili druge bazne valute računa. Osim toga, ako se želite zaštititi od fluktuacije valutnih tečajeva, možete otvoriti više računa u različitim valutama te rasporediti novac na njih. Novac sa jednog računa na drugi možete prebacivati unutar Vašeg Kabinet Tradera.

Edukacija i analize

Pružanje kvalitetog okruženja za donošenje promišljenih i inteligentnih investicijskih odluka naših klijenata nama u Admiral Marketsu je prioritet. Radi toga, našim klijentima omogućujemo edukaciju putem seminara uživo i online predavanja (webinara) na kojima klijente upoznajemo sa funkcioniranjem financijskih tržišta i različitim strategijama trgovanja. Osim toga, izdajemo edukacijske knjige i brošure na više različitih jezika koje distribuiramo diljem svijeta. Naš edukacijski materijal se konstantno unapređuje. Ova sekcija isto sadržava veliki broj analitičkih alata koje trgovcima služe za bolje upravljanje pozicijama na financijskim tržištima.

Korisnička podrška

Admiral Markets svojim klijentima omogućuje korisničku podršku putem telefona i chata. Tijekom Europskog radnog vremena, telefonska podrška i live chat su dostupni na velikom broju jezika.

Kontaktirati nas možete i putem email adrese info@admiralmarkets.hr i možete očekivati brzi odgovor.

Sigurnost i software

Naši serveri su fizički smješteni do uz servere glavnih pružatelja likvidnosti kako bi se osigurala najbolja egzekucija u najboljem vremenu. Isto pružamo najpouzdanije trgovačke platforme MetaTrader 4 i MetaTrader 5.

Ovu platformu je razvio globalni lider u razvoju sustava za trgovanja na financijskim tržištima - MetaQuotes Software Corp.

Izvješća

Financijska izvješća Admiral Markets AS i Admiral Markets Group AS možete pogledati putem sekcije namjenjene iza postavljanje izvještaja Admiral Markets Grupe.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.