Zašto Admiral Markets?

Admiral Markets pruža najsuvremeniju platformu za trgovanje valutama. Uz valute, u ponudi imamo i CFD-ove na dionice, plemenite metale, dioničke indekse i energente.

Naša posvećenost korištenju najsuvremenije tehnologije klijentima omogućuje najbolje moguće iskustvo trgovanja na financijskim tržištima.

Globalna prisutnost

Od svog osnutka, 2001. godine, kompanija se neprestano širi te je sada pristuna u gotovo svim dijelovima svijeta. Preko naših licenciranih i reguliranih kompanija usluge pružamo klijentima iz gotovo svih zemalja na svijetu.

Fleksibilni trgovački računi

Uplate na trgovačke račune moguće su u većini lokalnih valuta, koje se nakon uplate konvertiraju u EUR, USD, GBP, CHF ili druge bazne valute računa. Osim toga, ako se želite zaštititi od fluktuacije valutnih tečajeva, možete otvoriti više računa u različitim valutama te rasporediti novac na njih. Novac sa jednog računa na drugi možete prebacivati unutar Vašeg Kabineta Tradera.

Naša licenca

Admiral Markets UK Ltd je ovlašten i reguliran u Ujedinjenom Kraljevstvu od strane Financial Conduct Authority (FCA) te poštuje sve zakone i legislative Velike Britanije i Europske Unije, uključujući MiFID (Direktiva o tržištima financijskih instrumenata).

Da biste saznali više o licencama tvrtki u Admiral Markets Grupaciji, molimo posjetite našu globalnu web stranicu.

Edukacija i analize

Pružanje kvalitetog okruženja za donošenje promišljenih i inteligentnih investicijskih odluka naših klijenata nama u Admiral Marketsu je prioritet. Radi toga, našim klijentima omogućujemo edukaciju putem seminara uživo i online predavanja (webinara) na kojima klijente upoznajemo sa funkcioniranjem financijskih tržišta i različitim strategijama trgovanja. Osim toga, izdajemo edukacijske knjige i brošure na više različitih jezika koje distribuiramo diljem svijeta. Kontinuirano povećavamo raspon naših edukacijskih materijala. Ondje ćete također pronaći popis analitičkih alata koji će Vam pomoći u lakšem praćenju financijskih tržišta.

Korisnička podrška

Admiral Markets svojim klijentima omogućuje korisničku podršku putem telefona i chata na više od 20 jezika. Korisnička podrška dostupna je 0-24 svim radnim danima.

Kontaktirati nas možete i putem email adrese info@admiralmarkets.hr

Sigurnost i software

Da bismo našim klijentima osigurali brz pristup globalnim financijskim tržištima, naši serveri su smješteni u samom srcu financijske industrije, u LD4 Equinix Datacenter, UK. Na ovaj način osiguravamo najbrže izvršenje naloga naših klijenata. Također nudimo pouzdanu i popularnu platformu za trgovanje, MetaTrader 4,

Ovu platformu je razvio globalni lider u razvoju sustava za trgovanja na financijskim tržištima - MetaQuotes Software Corp.