Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Korporativne vrijednosti

  • Podržavanje uspjeha. Vjerujemo da svatko stvara vlastiti uspjeh. Naša uloga je omogućiti alate i znanje našim klijentima kako bi klijenti ostvarili svoje ciljeve.
  • Ostvarujemo uzajamno povjerenje. Svjesni smo nužnosti obavljanja posla na etičan i transparentan način kako bismo ostvarili uzajamno povjerenje sa našim klijentima.
  • Globalna perspektiva. Naša vizija je pružanje pristupa svim svjetskim tržištima sa jedne platforme bez obzira na geografsku lokaciju. Potičemo naše klijente da postanu dio rapidno rastućeg online društva.
  • Jednostavan pristup tržištu. Trudimo se svim zainteresiranima objasniti sa čime se bavimo što jednostavnijim jezikom, kako bi svi mogli razmjeti prednosti trgovanja na Forex tržištu.
  • Etički izbor klijenata. Držimo se strogih pravila FCA o testiranju klijenata te čak i odbacujemo perspektivne klijente ukoliko vjerujemo da naša usluga nije prikladna za njih.
  • Štitimo ono što je važno. Radimo sve što je potrebno kako bi zaštitili sredstva naših klijenata i njihov trgovački kapital jer uspjeh klijenata dovodi i do našeg vlastitog uspjeha.
  • Briga i odgovornost. Konstantno podižemo kvalitetu naših usluga koristeći najsuvremeniju tehnologiju. Cilj nam je omogućiti našim klijentima sigurnu trgovinu i profitabilnost na globalnim tržištima.
  • Orijentirani budućnosti. Vjerujemo u inovativnost i nove tehnologije. Naš IT odjel konstantno radi na poboljšanju postojećeg softwarea da bi klijenti kojima pružamo uslugu mogli što profitabilnije trgovati.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.