Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Korporativne vrijednosti

  • Podržavanje uspjeha. Vjerujemo da svatko stvara vlastiti uspjeh. Naša uloga je omogućiti alate i znanje našim klijentima kako bi klijenti ostvarili svoje ciljeve.
  • Ostvarujemo uzajamno povjerenje. Svjesni smo nužnosti obavljanja posla na etičan i transparentan način kako bismo ostvarili uzajamno povjerenje sa našim klijentima.
  • Globalna perspektiva. Naša vizija je pružanje pristupa svim svjetskim tržištima sa jedne platforme bez obzira na geografsku lokaciju. Potičemo naše klijente da postanu dio rapidno rastućeg online društva.
  • Jednostavan pristup tržištu. Trudimo se svim zainteresiranima objasniti sa čime se bavimo što jednostavnijim jezikom, kako bi svi mogli razmjeti prednosti trgovanja na Forex tržištu.
  • Etički izbor klijenata. Držimo se strogih pravila FCA o testiranju klijenata te čak i odbacujemo perspektivne klijente ukoliko vjerujemo da naša usluga nije prikladna za njih.
  • Štitimo ono što je važno. Radimo sve što je potrebno kako bi zaštitili sredstva naših klijenata i njihov trgovački kapital jer uspjeh klijenata dovodi i do našeg vlastitog uspjeha.
  • Briga i odgovornost. Konstantno podižemo kvalitetu naših usluga koristeći najsuvremeniju tehnologiju. Cilj nam je omogućiti našim klijentima sigurnu trgovinu i profitabilnost na globalnim tržištima.
  • Orijentirani budućnosti. Vjerujemo u inovativnost i nove tehnologije. Naš IT odjel konstantno radi na poboljšanju postojećeg softwarea da bi klijenti kojima pružamo uslugu mogli što profitabilnije trgovati.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.