Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Indikator precijenjenosti kriptovaluta

Naš moćni alat Crypto Bubble-O-Meter omogućuje Vam usporedbu Bitcoina s ostalim kriptovalutama i tokenima. To može biti korisno pri procjeni vrijednosti instrumenta na kojem se temelje CFD-ovi s kojima možete trgovati na našim platformama.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM KRIPTOVALUTNOM BUBBLE-O-METER-u

Što je Bubble-O-Meterkriptovaluta i kako funkcionira?

Naš Bubble-O-Meter je jednostavan i efektivan način za analiziranje cijene kriptovalute. Može pomoći u dobivanju bolje slike o relativnoj vrijednosti kriptovaluta. Ovaj alat vam omogućuje da uz pomoć cijene prilagođene ponudi kriptovalute i prometu usporedite cijenu altcoina s Bitcoinom.

Cijena prilagođena ponudi (SAP) pokazuje koliko bi iznosila cijena određene kriptovalute da je u optjecaju ima kao i Bitcoina.
Cijena prilagođena prometu (VAP) pokazuje koliko bi iznosila cijena određene kriptovalute da ima isti promet kao i Bitcoin.

U suštini, odnos SAP / VAP je ključna mjera veličine financijskog balona na pojedinoj kriptovaluti - što je odnos viši, coin je više precijenjen u odnosu na Bitcoin.

Redovi u tablici su obojeni po sljedećim pravilima:

Crveno = SAP / VAP > 100%
Green = SAP / VAP <100%

Također pružamo pristup dodatnim izračunima, kao što je likvidnost u 24 sata - što pokazuje odnos tržišne kapitalizacije kriptovalute u odnosu na dnevni volumen trgovanja.

Da bi izračun bio manje ovisan o trenutnoj cijeni Bitcoina, možete podesiti cijenu na visini stranice.

Nalazimo li se u fazi financijskog balona na kriptovalutama?

Pri izradi analize kriptovaluta vidjet ćete već uhodane projekte kao što su Bitcoin i Ethereum, koji mogu izgledati precijenjeno, ali i novije kriptovalute čije cijene izgledaju povoljnijim.

Mnogi ljudi su novi na polju ulaganja u kriptovalute jer su se tek 2017. počeli zanimati za ovaj oblik ulaganja. Neupućeni ulagači lako mogu pasti u zamku ulaganja u jeftine kriptovalute bez da uzmu u obzir količinu tokena u optjecaju.

To rezultira drastično precijenjenim cijenama kriptovaluta, čija tržišna kapitalizacija iznosi milijarde dolara!

Cilj Bubble-O-Meter-a je prikazati činjenicu da su neke kriptovalute - uključujući one u top 10 po popularnosti - toliko precijenjene da financijski balon na njima zasjenjuje špekulativni aspekt ulaganja u Bitcoin.

Imamo li financijski balon na kriptovalutama? Samo će vrijeme pokazati. Naš alat može samo pokazati koje valute su vjerojatno precijenjenije od drugih.

Dodatno, ovaj alat može biti korišten za usporedbu precijenjenosti Bitcoina u odnosu na druge kriptovalute, kao i potragu podcijenjenih coina.

NAŠA PONUDA CFD-ova NA KRIPTOVALUTE

Omogućujemo trgovanje CFD-ovima na kriptovalutame na najpopularnijim platformama za trgovanje na svijetu - MetaTrader 4 i MetaTrader 5. Pri trgovanju možete koristiti polugu od 1:5 te imate opciju korištenja short sellinga, tj. ostvarivanja profita pri padu cijene. Većina kriptovaluta koje imamo u ponudi su zelene ili blizu zelene zone na našem Bubble-O-Meter alatu!

Imajte na umu da cijene su CFD-ova na kriptovalute, kao što su BTCEUR, ETHEUR, izvedene s pojedinih burzi kriptovaluta, što znači da je ponuda kriptovaluta po pojedinoj cijeni ograničena na količinu ponude na tim burzama. Burze kriptovaluta nezrele, ekstremno volatilne te nisu regulirane što znači da ne pružaju pravnu zaštitu poput reguliranih financijskih burzi i institucija. Sustavi za kotiranje cijena na takvim burzama mogu kasniti i imati prekide što može dovesti do problema pri izvršavanju naloga. Svatko tko želi trgovati ili investirati u CFD-ove na kriptovalute treba biti dobro upućen o funkcioniranju blockchain tehnologije. Trgovanje kriptovalutama je VISOKO RIZIČNO te može dovesti do gubitka investicije zbog visoke volatilnosti, problema u izvršavanju naloga te rizika podjele kriptovalute, zabrana kriptovaluta u pojedinim zemljama, hakerskih napada, rudarskih kartela i drugih čimbenika.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.