Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Forex blog

Tržište dionica će se suočiti s padom u 2019 godini: upozorenje za korekciju od 70%


U srpnju 2019. će biti točno 10 godina od kraja globalne financijske krize u 2009. godini. Ujedno će označiti i najdulji period ekonomskog rasta ikad zabilježenog. Rast koji je prestigao i internet boom koji je trajao od 1991 do 2001.

Pitanje koje se nazire jest - je li

...

Pročitaj više


​Hoće li iranske sankcije pogurati naftu do 200$ po barelu?


Tržište nafte je iznimno volatilno tržište zbog velikog broja faktora koji utječu na cijenu. Ponuda, potražnja, geopolitika, rat, sankcije i globalni rast su na vrhu tog popisa. Čini se kako se nešto događa ispod površine, te možemo očekivati da će to utjecati na cij

...

Pročitaj više


Najveći pad tehnoloških dionica od 2011. godine - Hoće li Dow dosegnuti 15,000 bodova?


Na današnji dan, 10. listopada, vidjeli smo pad Dow Jones Industrial Average indeksa za 831 bodova, dok je Standard & Poor's 500 index pao za 4.85%, zahvaljujući ponajviše padu dionica velikih američkih tehnoloških kompanija.

Neke od dionice s najvećim padom cijene s

...

Pročitaj više


Kako trgovati za vrijeme sastanka čelnika američkih Federalnih Rezervi26. rujna 2018 će sve oči biti uperene u Federalne Rezerve, te će svi s nestrpljenjem očekivati odluku o kamatnim stopama. Danas u 19:00 BST / 20:00 CET će centralna banka izabrati između tri opcije:

  • Zadržavanje kamatnih stopa na razini na kojoj jesu
  • Smanj
...

Pročitaj više


Turska Lira je dosegla rekordno niske razine: kakvog će to utjecaja imati za globalna tržišta?


Turska lira je trenutno vruća tema na tržištima, i kada pogledamo USD/TRY graf, možemo povući paralele s odvijanjem situacije u vezi s Bitcoinom krajem prošle godine.

No, postoji jedna bitna razlika koju moramo spomenuti: veliki porast USDTRY para znači da turskoj

...

Pročitaj više


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.