Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Forex blog

Funta je dobila na vrijednosti nakon teškog poraza Therese May


brexit

U utorak 15 siječnja je britanski parlament glasao protiv sporazuma o Brexitu koji je predlagala Theresa May. 432 glasa protiv i 202 glasa za su označila najveći poraz koji je britanski premijer, odnosno premijerka ikad doživjeo/la.

Pozadina glasanja za Brexit

Britanski p

...

Pročitaj više


Japanska valuta doživjela najveći pad u protekle dvije godineUSD/JPY je pao na najnižu razinu u posljednje dvije godine u padu koji je najveći za ovaj valutni par u proteklih 9 godina. Tržište je u panici, baš kao što je bilo kad je izglasan Brexit.

Svaki valutni par koji se dijelom sastoji od japanske valute bio je p

...

Pročitaj više


​Facebook pao za 7% zbog afere o dijeljenju privatnih podataka!


facebook dionica

Facebook je ponovno u nevolji. Prema novom izvještaju New York Timesa, društvena mreža je tehničkim gigantima (Spotify i Netflix) davala pristup privatnim porukama na Facebook Messengeru-u. Ovo otkriće je točka na i za Facebook koji je imao vrlo turbulentnu godinu.

Kom

...

Pročitaj više


Kako će novi Cyber rat utjecati na tržišta?


Financijske vijesti i mediji već neko vrijeme pričaju o tenzijama vezanim za trgovinski rat između Sjedinjenih Američkih Država i Kine. Dok su teme poput carina u središtu medijske pozornosti, prisutna je još jedna skrivena bitka koja može imati velik utjecaj na

...

Pročitaj više


$700 milijardi je izašlo iz kriptovaluta. Što je sljedeće?


U 2017. godini je ovo tržište doživjelo jedan od najvećih porasta ikad zabilježenih. Bitcoin je tržište kriptovaluta predvodio do porasta većeg od 2,000%.

Godinu dana kasnije, tržište kriptovaluta je ponovno ispisalo povijest. Dogodila se implozija epskih razmjera koja k

...

Pročitaj više


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.