Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Trend Hunting strategija - Webinar - Snimka - 09.04.2018.

Travanj 10, 2018 12:25

Poštovani klijenti,

ako još niste uživo pogledali naš redovni webinar (online predavanje) koji se održao 09.04.2018. na kojem je naš analitičar, Josip Kokanović, analizirao trenutnu situaciju na tržištu valuta, zlata, nafte i dioničkih indeksa, pozivamo Vas da pogledate snimku. Osim dugoročnih ideja za trgovanje, Kokanović na webinaru trguje uživo pomoću Trend Hunting strategije, specijalizirane strategije za Forex. Ukoliko za vrijeme webinara nema dobre prilike za trgovanje pomoću spomenute strategije, na grafikonima će pokazati gdje bi se u idućim danima mogla pojaviti dobra prilika za trgovanje.

Važne napomene!

1. Pristup webinaru uživo svakog ponedjeljka u 18:00 sati, i snimci na Youtubu koja bude objavljena idući dan imaju isključivo aktivni klijenti Admiral Marketsa koji su u zadnjih mjesec dana napravili barem jednu transakciju na Live računu.

2. Da biste mogli pristupiti snimci webinara, na Youtube se prijavite s istom Gmail adresom koju ste koristili za otvaranje računa kod nas. Ukoliko ste profil na našim stranicama otvorili s nekom drugom email adresom, molimo Vas da nam javite koja Vam je nova Gmail adresa. Naime, Youtube je u vlasništvu Google-a i ne dopušta masovno dijeljenje privatnih videa s email adresa koje nisu njihove.

3. Ukoliko ste ovu stranicu otvorili preko mobilnog uređaja, moguće je da snimka neće raditi. U tom slučaju pogledati je možete direktno na našem Youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=zK2VGKJPymA

Admiral Markets račun

Ukoliko niste naš klijent, možete pogledati starije snimke webinara na kojima naš analitičar uživo koristi Trend Hunting strategiju. O strategiji se u pravilu govori u drugoj polovici webinara. Posljednja javno dostupna snimka nalazi se pri dnu stranice. Ako želite pratiti webinare uživo, najmanje što možete napraviti je otvoriti račun s minimalnim iznosom potrebnim za aktivaciju računa i napraviti barem jednu transakciju na njemu.


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.