Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Trend Hunting strategija - Webinar - Snimka - 14.05.2018.

Svi 15, 2018 11:19

Poštovani klijenti,

ako još niste uživo pogledali naš redovni webinar (online predavanje) koji se održao 14.05.2018. na kojem je naš analitičar, Josip Kokanović, analizirao trenutnu situaciju na tržištu valuta, zlata, nafte i dioničkih indeksa, pozivamo Vas da pogledate snimku. Osim dugoročnih ideja za trgovanje, Kokanović na webinaru trguje uživo pomoću Trend Hunting strategije, specijalizirane strategije za Forex. Ukoliko za vrijeme webinara nema dobre prilike za trgovanje pomoću spomenute strategije, na grafikonima će pokazati gdje bi se u idućim danima mogla pojaviti dobra prilika za trgovanje.

Admiral Markets račun


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.