Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
 • Poluga do:
  1:500 za male (retail) klijente
 • Zaštita od volatilnosti
 • Politika zaštite od negativnog stanja na računu
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • ICF zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Ulaganje u kriptovalute može biti sigurnije i profitabilnije!

Kolovoz 10, 2017 13:50

Ulaganje u kriptovalute trenutno je hit diljem svijeta, pa stoga i među hrvatskim investitorima. Glavni razlog velikog interesa u kriptovalute kao što stu Bitcoin, Litecoin, Etherium, Ripple i sl. je strahoviti porast cijene gotovo svih kriptovaluta. Cijena Bitcoina, prve i još uvijek najpopularnije kriptovalute, u posljednjih godinu dana porasla je preko 400%.

No, pri ulaganju u visokorizične instrumente poput kriptovaluta, postoji dosta veliki rizik. Naime, budući da se još uvijek radi o novoj tehnologiji koja ima mana, postoji rizik krađe ili nepovratnog gubitka kriptovalute ukoliko npr. pregori hard disk na kojem se čuvaju informacije o vlasništvu nad pojedinom kriptovalutom.

Na sreću, postoje načini za smanjiti rizik pri trgovanju kriptovalutama. Jedan od njih je trgovanje CFD-ovima na kriptovalute umjesto klasičnim kriptovalutama. Budući da se CFD-ovima može trgovati preko velikih i pouzdanih brokerskih kompanija, mogućnost krađe ili gubitka inforamcija o vlasništvu se efektivno u potpunosti eliminira.

Jedina FX i CFD brokerska kuća koja ima registriranu podružnicu u Hrvatskoj je Admiral Markets UK Ltd., koja u svojim prostorima održava besplatna predavanja i različite edukacije o trgovanju na Forex i CFD tržištima uz korištenje financijske poluge.

Korištenjem financijske poluge profit ostvaren na bilo kojem financijkom instrumentu može biti višestruko veći nego kod klasičnog ulaganja. Npr. ukoliko se pri trgovanju CFD-om na zlato koristi poluga od 1:5, a cijena zlata poraste 10%, profit na računu klijenta iznosio bi 50%. Isti princip vrijedi i za financijsku polugu na kriptovalute. Ukoliko se novac uz polugu 1:2 uloži u Bitcoin, a cijena mu poraste 500%, profit na računu klijenta bio bi 1000%. Naravno, pri korištenju poluge raste i rizik pri trgovanju. Zbog toga ne treba pretjerivati s visinom financijske poluge.

Pozivamo Vas da besplatno isprobate trgovanje CFD-ovima na zlato, naftu, američke dionice i kriptovalute uz financijsku polugu na našim Demo računima na kojima se NE nalazi pravi novac pa ne možete ništa izgubiti. Za otvaranje Demo računa kliknite na donju sliku ili ovaj link.


Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 85% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.