Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Financijski instrumenti

Saznajte specifične informacije o financijskom instrumentu koje će Vam pomoći detaljnije razumjeti instrument. Ovdje ćemo objasniti o kakvom instrumentu se radi, kada se istim može trgovati i još mnogo toga...

Short selling - naučite shortanje!

Short selling na tržištu dionica predstavlja prodaju instrumenta bez držanja istog. Short selling omogućuje zaradu na padu financijskog instrumenta.

Vrijeme čitanja: 8 minute

Po čemu se razlikuju investiranje i trgovanje dionicama?

Trgovanje dionicama u nešto kraćim periodima je vrlo poznata metoda za investiranje novca, ali nije jedina koja se koristi i pruža, a možda nije ni najprofitabilnija.

Vrijeme čitanja: 6 minute

Portfelj - značenje, izrada i diverzifikacija

Diverzifikacija portfelja je investicijska strategija koja se koristi s ciljem da se rizik podijeli na veći broj i više vrsta financijskih instrumenata.

Vrijeme čitanja: 9 minute

Naučite kako trgovati EUR USD valutnim parom

Euro Dolar valutni par je instrument koji je vrlo teško zanemariti zbog svoje dnevne volatilnosti i značajnih pomaka u cijeni.

Zlato - Kratki uvod

Zlato je oduvijek bilo poštivano u svijetu zbog svoje vrijednosti i bogate povijesti. U usporedbi s papirnatim valutama, kovanicama ili ostalim vrijednostima, zlato je uspjelo sačuvati svoju vrijednost tijekom godina, te ga ljudi i danas koriste kako bi prenijeli bogatstvo s koljena na koljeno

Trgovanje CFD-ovima na DAX30 uz Heiken Ashi svijeće

CFD-ovi na DAX30 izvrstan su instrument za trgovanje, uglavnom zbog svoje i volatilnosti. Danas Vam predstavljamo naprednu strategiju za trgovanje.

Vrijeme čitanja: 12 minute

Trgovanje CFD-ovima na DAX30: Vodič za početnike

DAX30 obuhvaća raznoliku skupinu tvrtki, u rasponu od proizvodnje, bankarstva, osiguranja, odjeće, medicinskih proizvoda, ali i drugih industrija.

Vrijeme čitanja: 21 minute

Kratak uvod u DAX 30 dionički indeks

DAX 30 je blue chip indeks na tržištu dionica, te predstavlja 30 najvećih i najuspješnijih kompanija čijim dionicama se trguje na Frankfurt Exchange burzi. Blue chip kompanije stekle su reputaciju i preko njemačkih granica zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.