Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Financijski instrumenti

Saznajte specifične informacije o financijskom instrumentu koje će Vam pomoći detaljnije razumjeti instrument. Ovdje ćemo objasniti o kakvom instrumentu se radi, kada se istim može trgovati i još mnogo toga...

Short selling - naučite shortanje!

Short selling na tržištu dionica predstavlja prodaju instrumenta bez držanja istog. Short selling omogućuje zaradu na padu financijskog instrumenta.

Vrijeme čitanja: 8 minute

Po čemu se razlikuju investiranje i trgovanje dionicama?

Trgovanje dionicama u nešto kraćim periodima je jedna metoda za investiranje novca, ali nije jedina koja se koristi i pruža, a možda nije ni najprofitabilnija.

Vrijeme čitanja: 6 minute

Portfelj - značenje, izrada i diverzifikacija

Diverzifikacija portfelja je investicijska strategija koja se koristi s ciljem da se rizik podijeli na veći broj i više vrsta financijskih instrumenata.

Vrijeme čitanja: 7 minute

Naučite kako trgovati EUR USD valutnim parom

Euro Dolar valutni par je instrument koji je vrlo teško zanemariti zbog svoje dnevne volatilnosti i značajnih pomaka u cijeni.

Zlato - Kratki uvod

Zlato je oduvijek bilo poštivano u svijetu zbog svoje vrijednosti i bogate povijesti. U usporedbi s papirnatim valutama, kovanicama ili ostalim vrijednostima, zlato je uspjelo sačuvati svoju vrijednost tijekom godina, te ga ljudi i danas koriste kako bi prenijeli bogatstvo s koljena na koljeno

Kako trgovati CFD-ovima na DAX30: Heiken Ashi

kao što sam već objasnio u članku DAX za početnike, CFD-ovi na ovaj indeks izvrstan su instrument za trgovanje, uglavnom zbog svoje popularnosti i volatilnosti. Danas ću vam predstaviti naprednu strategiju za trgovanje CFD-ovima na DAX30. Imajte na umu da ovo nije DAX30 scalping, nego prije jednodnevna do jednotjedna s

Trgovanje CFD-ovima na DAX30: Vodič za početnike

DAX30 indeks je na tržištu dionica koji prati ponašanje cijena 30 najvećih njemačkih tvrtki u vezi s obujmom knjige narudžbi i trgovanjem tržišnom kapitalizacijom na Frankfurtskoj burzi vrijednosnih papira, sa svog trgovačkog položaja Xetra.

Kratak uvod u DAX 30 dionički indeks

DAX 30 je blue chip indeks na tržištu dionica, te predstavlja 30 najvećih i najuspješnijih kompanija čijim dionicama se trguje na Frankfurt Exchange burzi. Blue chip kompanije stekle su reputaciju i preko njemačkih granica zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.