Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator fca

Financijski instrumenti

Saznajte specifične informacije o financijskom instrumentu koje će Vam pomoći detaljnije razumjeti instrument. Ovdje ćemo objasniti o kakvom instrumentu se radi, kada se istim može trgovati i još mnogo toga...

Što je recesija i kako se za nju pripremiti?

​Jeste li znali da dvije od tri osobe jednostavno nisu spremne za sljedeću ekonomsku recesiju? To je strašna činjenica s obzirom na to da se nova recesija u bliskoj budućnosti.

Vrijeme čitanja: 14 minute

Vodič za ulaganje u zlato

Zlato je oduvijek bilo cijenjeno u svijetu zbog svoje vrijednosti. U usporedbi s ostalim instrumentima - zlato je uspjelo sačuvati svoju vrijednost.

Vrijeme čitanja: 20 minute

Kako započeti ulaganje u sirovine?

Saznajte što su sirovine? Kako ulagati u sirovine? Kako trgovati sirovinama putem CFD ugovora? Kako se dijele sirovine i što utječe na njihovu cijenu?

Vrijeme čitanja: 14 minute

NASDAQ:MSFT - kako uložiti u jednu od najboljih dugoročnih investicija na burzi?

Jako dobro poznata dionica iz svijeta informatike - MSFT, odnosno dionica kompanije Microsoft drži značajan dio tržišne kapitalizacije tehnološkog sektora.

Vrijeme čitanja: 10 minute

​Online trgovanje dionicama za početnike

Trgovanje dionicama se početnicima može činiti kao vrlo kompliciriana aktivnost. Ovaj članak će Vam pokazati kako to zapravo nije toliko strašno!

Vrijeme čitanja: 15 minute

​Kako investirati u S&P 500 index u 2019. Godini?

Američko gospodarstvo ima velik utjecaj na sve svjetske burze! To je dovoljan razlog da proučite i izanalizirate S&P 500 index.

Vrijeme čitanja: 25 minute

CFD na NASDAQ Index

NASDAQ index je pokrenut 31. siječnja 1985. godine od strane NASDAQ burze sa ciljem stvaranja dodatne razlike između ove i NYSE(New York Stock Exchange) burze.

Vrijeme čitanja: 24 minute

CFD na Dow Jones Index (DJI30)

Dow Jones Industrial Average (DJI30) je mjerilo i pokazatelj stanja na američkom tržištu dionica. Sastoji se od 30 najvećih američkih kompanija.

Vrijeme čitanja: 28 minute

Short selling - naučite shortanje!

Short selling na tržištu dionica predstavlja prodaju instrumenta bez držanja istog. Short selling omogućuje zaradu na padu financijskog instrumenta.

Vrijeme čitanja: 8 minute

Po čemu se razlikuju investiranje i trgovanje dionicama?

Trgovanje dionicama u nešto kraćim periodima je vrlo poznata metoda za investiranje novca, ali nije jedina koja se koristi i pruža, a možda nije ni najprofitabilnija.

Vrijeme čitanja: 6 minute

Portfelj - značenje, izrada i diverzifikacija

Diverzifikacija portfelja je investicijska strategija koja se koristi s ciljem da se rizik podijeli na veći broj i više vrsta financijskih instrumenata.

Vrijeme čitanja: 9 minute

Naučite kako trgovati EUR USD valutnim parom

Euro Dolar valutni par je instrument koji je vrlo teško zanemariti zbog svoje dnevne volatilnosti i značajnih pomaka u cijeni.

Trgovanje CFD-ovima na DAX30 uz Heiken Ashi svijeće

CFD-ovi na DAX30 izvrstan su instrument za trgovanje, uglavnom zbog svoje i volatilnosti. Danas Vam predstavljamo naprednu strategiju za trgovanje.

Vrijeme čitanja: 12 minute

Trgovanje CFD-ovima na DAX30: Vodič za početnike

DAX30 obuhvaća raznoliku skupinu tvrtki, u rasponu od proizvodnje, bankarstva, osiguranja, odjeće, medicinskih proizvoda, ali i drugih industrija.

Vrijeme čitanja: 21 minute

Kratak uvod u DAX 30 dionički indeks

DAX 30 je blue chip indeks na tržištu dionica, te predstavlja 30 najvećih i najuspješnijih kompanija čijim dionicama se trguje na Frankfurt Exchange burzi. Blue chip kompanije stekle su reputaciju i preko njemačkih granica zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.