Kako trgovati uz Trading Central?

Admirals
18 Min čitanja

U brzopoteznom svijetu financijskih tržišta, trgovci na malo često se trude pronaći načine kako optimizirati svoje rezultate trgovanja na isti način na koji to mogu institucionalni trgovci. Realnost je da većina trgovaca na malo jednostavno nema dovoljno vremena da prođe kroz sve financijske instrumente koji mogu trgovati - a to je više od 8.000 za korisnike Admiral Marketsa - čime lako nedostaju potencijalne trgovačke mogućnosti.

Ali što ako postoji način za pristup automatiziranim analitičkim alatima poput skenera za prepoznavanje uzoraka, djelotvorne tehničke analize različitih financijskih instrumenata i ažurnih ideja trgovanja, a sve stvoreno mješavinom jednog od najintimitivnijih algoritama na svijetu i ljudskih analitičara - štedeći vas vrijeme, energija i fokus?

Pomoću dodatka Admiral Markets Supreme Edition sada možete pristupiti svim tim značajkama u partnerstvu s Trading Central. U ovom ćete članku naučiti tko je Central Trading i kako možete potpuno besplatno pristupiti njihovim automatiziranim analitičkim i analitičkim istraživanjima izravno s trgovačke platforme Admiral Markets. Mi ćemo opisati kako možete koristiti alate platforme Trading Central kao što su njihovi Featured Ideas ™ i Tehnički Insight ™ pokazatelji za poboljšanje vaše metodologije trgovanja i trgovinskih odluka počevši od danas. Započnimo!

Što je Trading Central?

Trading Central je globalni fintech lider koji je osnovan 1999. godine, a čiji je cilj pomoći investitorima u donošenju boljih trgovinskih odluka. To se postiže spajanjem analitičkih istraživanja s automatiziranom analitikom, poput softvera za prepoznavanje uzoraka na širokom rasponu tržišta i na više jezika.

Prije nego što razmotrimo kako koristiti indikatore Trading Central, pročitajte sljedeći odjeljak da biste saznali kako možete pristupiti platformi Trading Central koja će također biti korisna u kasnijim odjeljcima da biste pratili primjere i upute u stvarnom vremenu.

Kako pristupiti platformi Trading Central

Jeste li znali da je trošak Trading Central za korisnike Admiral Marketsa potpuno besplatan? U stvari, možete ga koristiti u MetaTrader 4 i MetaTrader 5 trgovinskim platformama koje Admiral Markets nudi besplatno. Za početak samo slijedite ove jednostavne korake:

1. Preuzmite trgovačku platformu MetaTrader 4 ili MetaTrader 5 za Windows ili Mac sa stranice Platforme za trgovanje Admiral Markets , kao što je prikazano u nastavku:

2. Zatim preuzmite besplatni dodatak MetaTrader Supreme Edition za Admiral Markets da poboljšate svoje iskustvo trgovanja tako što ćete dobiti besplatan pristup indikatorima Trading Central, kao i drugim naprednim značajkama bonusa, kao što je veliki paket indikatora koji uključuje Pivot Points i Renko karte, kao kao i Mini Terminal za pristup naprednim funkcijama narudžbe i još mnogo, puno više.

Pogledajte ovaj videozapis da biste saznali više o preuzimanju i instaliranju dodatka MetaTrader 4 Supreme Edition:

3. Nakon preuzimanja otvorite svoju MetaTrader trgovinsku platformu i otvorite novi grafikon s gornjih kartica odabirom Datoteka -> Nova karta na bilo kojem dostupnom instrumentu, kao što je prikazano u nastavku:

4. Nakon otvaranja novog grafikona, sljedeći korak je otvaranje prozora Navigatora. To se može postići na gornjim karticama odabirom View -> Navigator ili pritiskom na Ctrl + N na tipkovnici, kao što je prikazano u nastavku:

5. Time će se otvoriti prozor Navigator, kao što je prikazano u nastavku. Primijetit ćete da postoji puno naprednih pokazatelja koji su posebno stvoreni za Admiral Markets korisnike dodatka Supreme Edition - i sve besplatno! Sada dodajmo indikator trgovanja u sljedećem koraku.

6. U prozoru Navigatora pritisnite ikonu + pored stručnih savjetnika, otvorit će se popis opcija koji se vide na snimci zaslona u nastavku:

7. U prozoru stručnjaka jednostavno povucite liniju 'Admiral - Connect' na svoj novi grafikon. Nakon što pritisnete OK u potvrdnom okviru koji se otvori, sada imate pristup indikatorima Trading Trading koji se nazivaju Technical Insight Lookup i Featured Ideas ™. Također imate pristup ostalim alatima za bonus iz dodatka Supreme Edition, kao što su live news feed, ekonomski kalendar i analiza trgovine, kao što je prikazano na slici ispod:

Sada imate pristup indikatorima Trading Central izravno s vaše MetaTrader platforme za trgovanje koju pruža Admiral Markets, pregledajmo svaki od njih kako bismo vidjeli što rade, kako pomažu i kako ih uključiti u svoje trgovanje.

Trading Central: Featured Ideas ™

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets s indikatorom Trading Central Featured Ideas ™.

Indikator Istaknute ideje trgovinske središnje pomaže trgovcima da prate kretanja na tržištu kroz širok raspon valutnih parova. Korisnici mogu prilagoditi svoje postavke da bi prilagodili indikator na temelju individualnih preferencija u pogledu vremenskih okvira, veličina traka, tehničkih shema grafikona ili željenih valuta. Nakon klika na ikonu "Prilagođene postavke" koja se nalazi u gornjem desnom dijelu grafikona, otvorit će se sljedeći prozor:

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets prikazuje pokazatelj Trading Central Featured Ideas ™, prozor prilagođenih postavki.

Iz ovog prozora korisnici mogu prilagoditi svoje postavke na različite načine, kao što su:

  • Valutni parovi - odaberite svoje omiljene valutne parove na kojima ćete pronaći ideje za trgovanje.
  • Veličine traka - odaberite vremenski okvir grafikona na kojem želite pronaći ideje za trgovanje.
  • Zadržavanje vremenskog okvira - odaberite željeni vremenski okvir za držanje obrta.
  • Grafikoni / tehnički podaci - odaberite različite filtre tehničke analize za koje vas najviše zanimaju trgovanje na primjerima Bollinger bendova, MACD, obrasci svijećnjaka i još mnogo toga.

Nakon odabira, prozor Featured Ideas ™ prikazat će izbor valuta koje ispunjavaju neke ili sve kriterije odabrane u prozoru prilagođenih postavki.

Snimka zaslona dostupnih valuta koje nude akcije Central Central Featured Ideas ™ preuzetih s trgovačke platforme MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets.

U gornjem primjeru primijetit ćete neke valute poput bullish, bearish ili target. Pogledajmo svaku od njih da bismo vidjeli kakve detalje nudi Central Trading.

Trgovanje uz Featured Ideas™: bullish primjer

Snimka zaslona s primjerom Bullish Featured Ideas ™, uzeta iz indikatora Trading Central s platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets.

U prozoru Featured Ideas ™, Trading Central prikazuje točno ono što je pronašlo softver za prepoznavanje uzoraka i ljudski analitičari nabrajajući ključne stavke tehničke analize na desnoj strani platforme.

U gornjem primjeru, indikator je pronašao 15-minutni uzorak svijećnjaka izvan bara sa preplaćenim stohastičkim oscilatorom koji je na pretprodatom teritoriju. To se uklapa u naš prethodni izbor alata u prozoru prilagođenih postavki. Pokazatelj također navodi detalje kada je uzorak pronađen i koliko dugo bi mogli ostati bični.

Trgovanje uz Featured Ideas™: bearish primjer

Snimka zaslona primjera Bearish Featured Ideas ™, uzeta iz indikatora Trading Central s trgovačke platforme MetaTrader 5 Supreme Edition, koju je ustupio Admiral Markets.

U gornjem primjeru, pokazatelj je pronašao jednosatni uzorak svijećnjaka Inside Bar sa prelaskom cijene ispod svog pomičnog prosjeka u 21 razdoblju . To se uklapa u naš prethodni izbor alata u prozoru prilagođenih postavki. Pokazatelj također navodi detalje kada je pronađen obrazac i koliko dugo izgledi mogu ostati medvjedi.

Trgovanje uz Featured Ideas™: primjer ciljane trgovine

Snimka zaslona ciljanog trgovinskog primjera u Featured Ideas ™, uzeta iz indikatora Trading Central s platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets.

U gornjem primjeru, pokazatelj je pronašao 15-minutni uzorak dvostrukog gornjeg grafikona s brzim prijelaznim prosjekom prijelaza ispod sporijeg pomičnog prosjeka. U ovom slučaju, indikator Središnje trgovine također daje ciljnu razinu cijena za trgovinu i vremenski okvir za koji važi obrazac.

Način trgovanja s Featured Ideas ™

Važno je napomenuti da izvedba pokazatelja Central Trading u velikoj mjeri ovisi o korisniku i mjestu koji odluče ući i izaći. Pokazatelji samo pružaju ideju koja nema jamstva za buduće rezultate. Zbog toga je kombiniranje onoga što Trading Central pruža s vašom vlastitom analizom i iskustvom moglo biti moćna kombinacija.

Na primjer, ako već imate bičan ili medvjeđi pogled na tržištu, u prozoru prilagođenih postavki možete odabrati ona tržišta kako biste pronašli pojave tehničke analize koje potvrđuju vašu pristranost.

Drugi trgovci mogu započeti drugi put i prvo pogledati prijedloge u Featured Ideas ™. Odatle trgovci mogu tada analizirati cjelokupnu sliku vlastitim oblikom analize i iskustva prije nego što se slože ili ne slažu s Istaknutom idejom.

Iako ni jedan od scenarija ne garantira uspjeh u budućnosti, obojica mogu pružiti dodatnu prednost za vaše trgovanje, što u konačnici svaki trgovac traži.

Trading Central: Technical Insight ™

Indikator Technical Insight ™ iz Trading Central nudi izvedivu tehničku analizu za širok raspon klasa imovine kao što su Forex, Dionice, Indeksi, Robe i ETF-ovi. To ga čini idealnim alatom za trgovca klase s više imovine koji traži detaljnu i proaktivnu analizu.

Snimka zaslona trgovačke platforme MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets prikazuje polje za pretragu indikatora Trading Central Technical Insight ™.

Za traženje tržišta korisnici mogu jednostavno unijeti naziv svog instrumenta u okvir za pretraživanje. Pogledajmo primjere u potrazi za valutama i dionicama.

Centralni pregled trgovanja: Technical Insight ™ za valute

U ovom ćemo primjeru potražiti valutni par EUR / USD , kao što je prikazano u nastavku:

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju je pružio Admiral Markets s pokazateljem Trading Central Technical Insight ™ za EUR / USD.

Na prvi pogled trgovci su dostupni na raspolaganju za analizu. To uključuje kratkoročne, srednjoročne i dugoročne prognoze trendova prikazane zelenim strelicama prema gore ili crvenim strelicama dolje smještenim iznad grafikona, kao što je prikazano u nastavku.

Snimak zaslona odjeljka Trading Central Technical Insight ™ snimljen s platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets.

Kad korisnici kliknu na jedan od trendova, grafikon dolje automatski pokazuje dokaze o toj pristranosti. Na primjer, srednjoročni izgled za 6 tjedana - 9 mjeseci je medvjedast, kao što pokazuje zelena strelica u gornjem primjeru. Ako kliknemo na ovu ikonu, grafikon ispod nje prikazat će dokaze ovog bikovskog statusa:

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju je pružio Admiral Markets s pokazateljem Trading Central Technical Insight ™ za EUR / USD.

Bikoviti događaji navedeni su kao zelene točke na grafikonu cijena tržišta na kojem se gledaju kako bi trgovci lako vidjeli što se dogodilo tijekom tog događaja. Događaji su također navedeni na desnoj strani gdje trgovci mogu kliknuti i na rešetku da bi vidjeli događaje u mrežnom formatu, kao što je prikazano u nastavku:

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju je pružila tvrtka Admiral Markets prikazuje mrežnu oznaku događaja Trading Central Technical Insight ™ za EUR / USD.

Trading Central: Technical Insight ™ za dionice

U ovom ćemo primjeru potražiti dionice Apple-a , kao što je prikazano u nastavku:

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju je pružio Admiral Markets s pokazateljem Trading Central Technical Insight ™ za Apple.

Iako korisnici mogu pristupiti istoj funkciji kao i za valute, što je prethodno prikazano u primjeru, postoje neke dodatne značajke jedinstveno za trgovce dionicama. Za pristup im jednostavno kliknite naziv sektora Computer Hardware pod nazivom Apple, kao što je prikazano u nastavku:

Tada će se otvoriti još jedan prozor u kojem korisnici mogu zapravo koristiti skener dionica koji nudi razne datoteke za skeniranje, uključujući:

  • Tržišna kapitalizacija - ukupna tržišna vrijednost svih izdanih dionica tvrtke.
  • Columbine Capital Quant Rank - vlasnička metodologija za rangiranje dionica koju je razvio Columbine Capital.
  • Tehnički događaji poput:
    • Klasični uzorci
    • Uzorci za svijeće i šankove
    • Pokazatelji i još mnogo toga.

Sve opcije možete vidjeti na lijevoj strani platforme za trgovinu:

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju nudi Admiral Markets s prikazom pokazatelja trgovanja na burzi Trading Central Technical Insight ™.

Na primjer, odabirom klasičnih uzoraka na dnevnom grafikonu dobiva se mnoštvo različitih dionica koje prikazuju bilo koji od ogromnih klasičnih uzoraka za koje indikator skenira, kao što je prikazano u nastavku:

Snimka zaslona platforme za trgovanje MetaTrader 5 Supreme Edition koju je pružila tvrtka Admiral Markets s prikazom indikatora burze trgovanja Central Central Technical Insight ™ filtriranog po dnevnim klasičnim uzorcima.

Trading Central i kako se koristi Technical Insight ™

Učinkovitost usluge Technical Central Insight ™ u velikoj mjeri ovisi o korisniku i mjestu odlučivanja za ulazak i izlazak. Pruženi uvid pruža brz i učinkovit način da se sagledaju različiti događaji tehničke analize koji se događaju na određenom tržištu. Kombinacija ovog uvida s vlastitim oblikom analize može biti moćna kombinacija.

Na primjer, ako već imate bičan ili medvjeđi pogled na određeno tržište, možete pogledati određeni instrument na pokazatelju Technical Insight ™ da biste vidjeli pojave tehničke analize koje odgovaraju vašoj pristranosti. Nadalje, trgovci dionicama mogu upotrijebiti skener berzi da bi identificirali druge dionice u istom sektoru koje također mogu predstavljati zanimljive mogućnosti tehničke analize kojima se može trgovati.

Trgovci mogu započeti i gledanjem pokazatelja Central Featured Ideas ™ za prepoznavanje potencijalnih instrumenata na kojima se trguje, a zatim pomoću prozora Technical Insight ™ za daljnju analizu tih instrumenata. Bilo kako bilo, moć na dohvat ruke koju pruža Central Central putem dodatka Supreme Edition Admiral Markets-a za platformu MetaTrader bez premca!

Jeste li znali da sve ove značajke možete testirati potpuno besplatno otvaranjem demo trgovinskog računa? Ne samo da možete vidjeti snagu ovih alata i kako vam oni mogu pomoći u donošenju boljih trgovačkih odluka, također možete izvršiti trgovanje u virtualnom trgovačkom okruženju dok niste spremni započeti trgovanje uživo. Da biste otvorili svoj besplatni demo račun za trgovanje, jednostavno kliknite baner u nastavku:

 

Zašto koristiti Trading Central uz Admiral Markets?

S Admiral Marketima možete:

  • Upotrijebite utjecaj do 1: 500 za profesionalne klijente i do 1:30 za maloprodajne klijente. To znači da biste mogli kontrolirati veliku poziciju s malim pologom.
  • Trgovina s dobro uspostavljenom, visoko reguliranom tvrtkom, koja uključuje propise britanskog tijela za financijsko ponašanje, australske komisije za vrijednosne papire i ulaganja, ciprske komisije za vrijednosne papire i estonske uprave za financijski nadzor.
  • Pristupite najbržim i najsigurnijim trgovačkim platformama iz MetaTrader-a za PC, Mac, Android i iOS operativne sustave.
  • Nadopunite svoju trgovačku platformu dodatkom Admiral Markets Supreme Edition koji dolazi s kompletnim paketom naprednih trgovačkih alata i pokazatelja iz Središnja trgovanja.
  • Iskoristite našu politiku zaštite od negativne ravnoteže za mir.

Otvorite demo račun za trgovanje i istražite naše značajke i usluge za sebe, potpuno bez rizika! Za otvaranje računa potrebno je samo ime, adresa e-pošte i telefonski broj, kao što dolje prikazuje stranica za otvaranje demo računa:

Nakon potvrde, dobit ćete trenutni pristup vašoj vlastitoj Trgovinskoj sobi, kao što je prikazano u nastavku, gdje možete otvoriti demo trgovačke račune, žive trgovačke račune i preuzimanja pristupne platforme, korisničku podršku, trgovačke alate i još mnogo toga.

Ako ste inspirirani za početak trgovanja ili vam je ovaj članak pružio dodatni uvid u vaše postojeće znanje o trgovanju, možda će vam biti drago znati da Admiral Markets pruža mogućnost trgovanja Forexom i drugim razredima imovine, uz najnovija ažuriranja tržišta a tehničke analize osigurane BESPLATNO!

Možete započeti proces otvaranja računa ovdje, ili klikom na sliku ispod.

Zašto Admiral Markets?

Admiral Markets investicijska tvrtka koja posluje pod Admiral Markets zaštitnim znakom, vodeća je investicijska kuća koja pruža usluge trgovanja na Forexu, CFD-ima na indekse, metale, energente, obveznice i kriptovalute.

Naša predanost davanju visoko funkcionalnog softvera i zajamčenost kvalitete znači da naši klijenti dobivaju najbolje i transparentno iskustvo trgovanja. Admiral Markets koristi vanjske revizore za unaprjeđenje operativnih i internih procesa sa svrhom osiguravanja usklađenosti s propisima.

Fleksibilni trgovački računi

Uplate na trgovačke račune moguće su u većini lokalnih valuta, koje se nakon uplate konvertiraju u EUR, USD, GBP, CHF ili druge bazne valute računa. Osim toga, ako se želite zaštititi od fluktuacije valutnih tečajeva, možete otvoriti više računa u različitim valutama te rasporediti novac na njih. Novac sa jednog računa na drugi možete prebacivati unutar Vašeg Dashboarda.

Globalna prisutnost

Od svog osnutka, 2001. godine, kompanija se neprestano širi te je sada pristuna u gotovo svim dijelovima svijeta. Preko naših licenciranih i reguliranih kompanija usluge pružamo klijentima iz gotovo svih zemalja na svijetu.

Nastavite čitati o brojnim temama vezanima za trgovanje i ulaganje na edukativnom dijelu naše web stranice :

Ovaj članak ne sadrži i ne treba se shvatiti kao investicijski savjet, investicijska preporuka, ponuda ili poziv na neku vrstu transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Imajte na umu da ova vrsta analize nije pouzdani indikator za trenutni ili budući učinak instrumenta jer se okolnosti mogu promijeniti tijekom vremena. Prije nego li donesete investicijsku odluku, preporučujemo Vam da potražite savjet financijskog savjetnika kako bi sa sigurnošću bili svjesni svih prisutnih rizika.

TOP ČLANCI
WebTrader - Kako trgovati online s MetaTrader Admirals
Želite špekulirati na CFD tržištima na jednostavan način, preko bilo kojeg računala i internetske veze, a pogotovo bez instaliranja posebne platforme za trgovanje na kompjuteru ili Mac-u?Želite trgovati s pametnog telefona bez preuzimanja nove aplikacije koja će zauzeti prostor na vašem mobilnom tel...
Koji je najbolji forex alat za trgovanje?
Činjenica je da alati pomažu povećanju produktivnosti i poboljšavaju izvedbu. Stoljećima, ljudska civilizacija se razvijala korištenjem raznih alata.Na primjer, činjenica je i da je prije sto godina osoba morala proći velike udaljenosti da bi mogla komunicirati s drugom osobom, dok je danas komunika...
Vodič za korištenje MetaTrader 5 (MT5) platforme
Bilo da ste već iskusan trader ili tek početnik koji želi razumjeti i ovladati MetaTrader 5 platformom, ovaj sveobuhvatni vodič za besplatnu platformu MetaTrader 5 naučiti će Vas sve informacije koje trebate znati!Kako preuzeti MetaTrader 5 Idite na stranicu za preuzimanje MetaTrader 5 Ispunite ob...
Prikaži sve