Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Poluga do:
    1:30 za male (retail) klijente,
    1:500 za profesionalne klijente
  • FSCS zaštita
  • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Analiza tržišta + trgovanje uživo
Webinar

Besplatno Analiza tržišta + trgovanje uživo

Siječanj 28 / 17:00 - 18:00 UTC
Veljača 04 / 17:00 - 18:00 UTC
Veljača 11 / 17:00 - 18:00 UTC
0
Dana
0
Sati
0
Minuta
0
Sekundi

Saznajte koji su ekonomski i politički događaji u fokusu investitora i kako bi mogli utjecati na kretanje cijena valuta, zlata, nafte i dioničkih indeksa. Uz to, naučite koristiti Trend Hunting strategiju trgovanja temeljenu na tehničkoj analizi.

Na webinaru će biti analizirana trenutna situacija na glavnim valutnim parovima, indeksima, zlatu, nafti i ostalim instrumentima za koje sudionici pokažu interes. Pri tome će se koristiti i fundamentalna i tehnička analiza. Osim toga, predavač će predstaviti svoju strategiju trgovanja pod nazivom „Trend Hunting", koja se temelji na jednostavnoj tehničkoj analizi (vrhovi i dna u kombinaciji sa Fibonacci razinama). Prokomentirati će i naloge otvorene i zatvorene od prethodnog webinara na računu na kojem trguje uživo te ukoliko se pojavi prilika, otvoriti novi nalog.

Na kraju webinara, znat ćete

Koji događaji trenutno najviše utječu na kretanje cijena najpopularnijih financijskih instrumenata i koji su naizgledniji scenariji kretanja cijena u bliskoj budućnosti.


Više informacija

Ovaj webinar se održava svaki ponedjeljak u 18:00 sati (osim neradnim danima).


Josip Kokanović, mag. oec.
Josip Kokanović, mag. oec.

Predavač

Naš analitičar u Zagrebu, kojem je glavni fokus analiza Forexa, nafte, zlata, US i EU dionica. O svojoj strategiji i predviđanjima tržišta govori na webinarima i u analizama, koje redovito prati više od tisuću aktivnih investitora.

Povećajte svoje znanje

Jednostavna registracija i učenje

Podijeli svoje iskustvo

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.