Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Pro.Cashback

Budi dio Pro.Cashback! - hero image

Pro.Cashback je program vjernosti koji Vas nagrađuje za Vaše tradeanje! Profesionalnim klijentima će se svaki mjesec automatski uplatiti na račun količina novca koja se bazira na volumenu Vašeg trgovanja. Nikakva dodatna akcija ili potvrda nagrade nije potrebna s Vaše strane: na Vama je samo da trgujete i uživate u nagradi!

Ako dodate više novca na Vaš račun, imati će te više prilika za trgovanje i samim time da profitirate na najvećem i najlikvidnijem financijskom tržištu na svijetu!

Program vjernosti je dostupan samo za profesionalne klijente. Ako želite provjeriti možete li ostvariti status profesionalnog klijenta, prvo se morate upoznati s našim uvjetima za trgovanje za profesionalne i male klijente, nakon tog posjetite našu Admiral Markets Pro stranicu kako bi saznali više detalja.

Pravila i uvjeti

 • Pro.Cashback je dio naše Admiral Markets Pro ponude i dostupan je samo za naše Profesionalne Klijente.
 • Iznos povrata je 1 USD za promet nominalne vrijednosti 1 milijun USD.
 • Nagradu dobivate za trgovanje na Admiral.Markets, Admiral.MT5 i Admiral.Prime live računima.
 • Nagradu računamo prema Vašem mjesečnom volumenu trgovanja, po osnovi zatvorenih pozicija.
 • Nikakva dodatna akcija ili potvrda nagrade nije potrebna s Vaše strane - mi ćemo automatski uplatiti nagradu na Vaš račun svakog prvog dana u mjesecu.
 • U ovu kalkulaciju ne uračunavamo Vaše pozicije koje su bile kraće od 15 minuta ili s profit/loss vrijednostima manjim od dva tipična spreada na trgovane instrumente, kao i pozicije na jedan CFD na dionice i ETF-ove na CFD-ove.
 • Ne postoji limit na vrijednost minimalne uplate za vrijednost minimalnom mjesečnog volumena.

Povećajte Vaš kapital članstvom u Admiral Marketsu

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.