Hvala Vam na interesu

Prvi korak je gotov. Potrebna su Vam još dva koraka, prijaviti se na Vaš Demo račun i napraviti barem jednu transakciju!

 1. Primite email
 2. Prijavite se ili otvorite Demo računa
 3. Napravite transakciju

Nemate Demo račun kod Admiral Marketsa? Nema problema! Otvorite novi klikom na plavo polje. Molimo koristite istu email adresu na koju smo Vas kontaktirali.

OTVORITE DEMO RAČUN

Najlakši način za početi trgovanje na besplatnom Demo računu je trgovanje direktno na Vašem browseru preko MetaTrader WebTradera. Nije potrebna instalacija za ovu platformu!

WEBTRADER

Kako početi trgovati na Demo računu

Kako krenuti s WebTrader-om

MetaTrader 4 web trgovačka platforma, WebTrader, ne iziskuje dodatna podešavanja.

 1. Jednostavno se logirajte s Vašim postojećim podacima. Već smo Vam poslali podatke za Demo račun tako da ga više ne trebate otvarati.
  !
  Pažnja! Pazite da izaberete valjani server u listi servera. Informacije o serveru možete pronaći unutar email poruke ili u Kabinetu Tradera.
 2. Izaberite željeni valutni par ili neki drugi instrument s kojim želite trgovati.
 3. Kliknite desnom tipkom miša na ikonu i izaberite New Order.
 4. Ukoliko želite, možete namjestiti Stop Loss i Take Profit levele.
 5. KlikniteBuy ili Sell.

Nakon što napravit prvu transakciju, u izborniku "Trade" koji se nalazi pri dnu ekrana možete pratiti trenutni profit.

WEBTRADER

Kako otvoriti pravi (Live) račun

Kao što mu naziv sugerira, na pravom (Live) računu možete trgovati s pravim novcem. Da biste ga otvoriti:

 1. Prijavite se na Vaš Kabinet Tradera.
 2. Kliknite na polje "Otvori pravi (Live) račun" u izborniku "Moji računi".
 3. Ispunite formular

  TIp: Admiral.Markets, Admiral.Prime ili Admiral.MT5
  Valuta: HRK, GBP, EUR, USD, CHF

 4. Odaberite Admiral.Markets ili Admiral.Prime račun. Želite saznati više o prednostima različitih tipova računa?Kliknite ovdje.
 5. Uploadajte potrebne dokumente u izborniku "Dokumenti":
  • Slika ili sken obje strane važeće osobne iskaznice ili putovnice;
  • Dodatan dokaz o adresi (birajte jednu od tri opcije):<br />- Slika ili sken računa za režije na kojem se vidi Vaše ime, prezime, adresa i datum izdavanja ne stariji od 3 mjeseca;<br />-Slika ili sken potvrde o transakciji ili mjesečnog izvješća iz banke na kojem se vidi Vaše ime, prezime, adresa, logo banke, barem jedna transakcija i datum izdavanja ne stariji od 3 mjeseca (može biti u PDF formatu);<br />- Screenshot ili PDF Vaših podataka s Registra birača RH. Možete ih dobiti unosom Vaših podataka u izborniku "Upit u Registar birača" na ovoj stranici: https://biraci.gov.hr/RegistarBiraca/
  • c) Ugovor s klijentom - prihvaćate ga u elektroničkom obliku pri ispunjavanju formulara za otvaranje računa u Kabinetu Tradera.
   • Imajte na umu da zbog KYC (know-your-customer) procedure, Admiral Markets UK Ltd može tražiti dodatne dokumente u slučajevima kada gore navedeni dokumenti nisu dovoljni.

Nakon što odobrimo otvaranje Vašeg računa, možete izvršiti uplatu i nakon toga početi trgovati.

Osim vrlo povoljnih uvjeta trgovanja, također nudimo zaštitu od volatilnosti, koja se postiže različitim alatima koji mogu pomoći pri naglim pomacima cijene.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.