Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Regulator fca

Tipovi računa

Admiral Markets pruža konkurentne trgovačke uvjete i više dodatnih usluge za svaki trgovački račun. Odaberite tip računa koji Vam odgovara i krenite sa trgovanjem na financijskim tržištima već danas!


Zabilješke

  1. Uvjeti za CFD-ove na spot metale, novčane indekse, futures indekse, dionice, obveznice i kriptovalute su navedeni u  Specifikacije ugovora.
  2. Visina poluge za valutne parove i određene CFD-ove ovisi o nominalnoj vrijednosti pozicije i postavljena je u skladu sa  Zahtjevi za marginu/polugu.
  3. Naknade za CFD-ove na valutne parove i metale na Admiral.Prime računima ovisi o mjesečnom volumenu, što znači da aktivni traderi plaćaju manje. Vrijednost naknade je naznačena za trade u jednom smjeru te se naplaćuje u potpunosti kad se otvara pozicija. Strukturu naknade, primjere izračuna i stope za različite valute možete pronaći u Naknadama. Naknade koje su važeće za CFD-ove na spot energente i cash indekse na Admiral.Prime računima ne ovise o mjesečnom volumenu i naplaćuju se po fiksnim stopama koje možete pronaći na stranici Popis Instrumenata.
  4. Naknada se plaća za svako otvaranje i zatvaranje pozicije, te se naplaćuje po svakoj transakciji, npr. svaki puta kada se određeni instrument kupi ili proda. Molimo Vas da potpune informacije o visini naknade i o vrijednostima minimalne naknade pronađete u Uvjetima Ugovora. Primjeri izračuna su ponuđeni u Naknadama.

  1. Otvorite račun Prijavite se u Kabinet Tradera, priložite tražene dokumente, ispunite formular "Otvori pravi (Live)" račun
  2. Izvršite uplatu Izaberite Vama najprihvatljiviju metodu uplate, ispunite formular "Uplata sredstava", provjerite stanje Vašeg računa
  3. Započnite sa trgovanjem Preuzmite MetaTrader trgovačku platformu, prijavite se sa podacima za prijavu na Vaš račun, započnite sa trgovanjem!

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.