Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Mogući rizici: Trgovanje na Forex i CFD tržištu nosi visok stupanj rizika i gubitak može biti veći od Vašeg početnog uloga. Admiral Markets UK Ltd. preporučuje da potražite savjet od nekog neovisnog financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da razumijete rizike koji su prisutni pri trgovanju na FX i CFD tržištima uz polugu. Molimo Vas da proučite Dokument s ključnim informacijama kako biste u potpunosti razumjeli rizik, troškove, moguće dobitke ili gubitke pri trgovanju proizvodima koje imamo na raspolaganju.

Tipovi računa

Admiral Markets pruža konkurentne trgovačke uvjete i više dodatnih usluge za svaki trgovački račun. Odaberite tip računa koji Vam odgovara i krenite sa trgovanjem na financijskim tržištima već danas!

Odaberite uvjete trgovanja


Zabilješke

 1. Uvjeti za CFD-ove na spot metale, novčane indekse, futures indekse, dionice, obveznice i kriptovalute su navedeni u  Specifikacije ugovora.
 2. Mali (Retail) klijenti imaju fiksnu razinu financijske poluge, dok profesionalni klijenti imaju polugu vezanu uz financijski instrument i nominalnu vrijednost pozicije, kao što je navedeno u  Zahtjevi za marginu/polugu.
 3. Mali (Retail) klijenti imaju fiksnu razinu financijske poluge, dok profesionalni klijenti imaju polugu vezanu uz financijski instrument i nominalnu vrijednost pozicije, kao što je navedeno u  Zahtjevi za marginu/polugu.
 4. Naknada je navedena kao iznos pojedinu transakciju i obračunava se dvostruko pri otvaranju naloga(za otvaranje i zatvaranje pozicije). Primjeri izračuna i stopa za drugačije uplatne valute prikazani su u  Naknade.
 5. Naknada se plaća za svako otvaranje i zatvaranje pozicije, te se naplaćuje po svakoj transakciji, npr. svaki puta kada se određeni instrument kupi ili proda. Molimo Vas da potpune informacije o visini naknade i o vrijednostima minimalne naknade pronađete u Uvjetima Ugovora. Primjeri izračuna su ponuđeni u Naknadama.

 1. Otvorite račun Prijavite se u Kabinet Tradera, priložite tražene dokumente, ispunite formular "Otvori pravi (Live)" račun
 2. Izvršite uplatu Izaberite Vama najprihvatljiviju metodu uplate, ispunite formular "Uplata sredstava", provjerite stanje Vašeg računa
 3. Započnite sa trgovanjem Preuzmite MetaTrader trgovačku platformu, prijavite se sa podacima za prijavu na Vaš račun, započnite sa trgovanjem!

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.