Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

Tipovi računa

Admiral Markets pruža konkurentne trgovačke uvjete i više dodatnih usluge za svaki trgovački račun. Odaberite tip računa koji Vam odgovara i krenite sa trgovanjem na financijskim tržištima već danas!


Zabilješke

 1. Uvjeti za CFD-ove na spot metale, novčane indekse, futures indekse, dionice, obveznice i kriptovalute su navedeni u  Specifikacije ugovora.
 2. Visina poluge za valutne parove i određene CFD-ove ovisi o nominalnoj vrijednosti pozicije i postavljena je u skladu sa  Zahtjevi za marginu/polugu.
 3. Naknada je navedena kao iznos pojedinu transakciju i obračunava se dvostruko pri otvaranju naloga(za otvaranje i zatvaranje pozicije). Primjeri izračuna i stopa za drugačije uplatne valute prikazani su u  Naknade.
 4. Naknada se plaća za svako otvaranje i zatvaranje pozicije, te se naplaćuje po svakoj transakciji, npr. svaki puta kada se određeni instrument kupi ili proda. Molimo Vas da potpune informacije o visini naknade i o vrijednostima minimalne naknade pronađete u Uvjetima Ugovora. Primjeri izračuna su ponuđeni u Naknadama.

 1. Otvorite račun Prijavite se u Kabinet Tradera, priložite tražene dokumente, ispunite formular "Otvori pravi (Live)" račun
 2. Izvršite uplatu Izaberite Vama najprihvatljiviju metodu uplate, ispunite formular "Uplata sredstava", provjerite stanje Vašeg računa
 3. Započnite sa trgovanjem Preuzmite MetaTrader trgovačku platformu, prijavite se sa podacima za prijavu na Vaš račun, započnite sa trgovanjem!

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.