Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Regulator fca

Popis instrumenata

Našim klijentima nudimo široki spektar financijskih instrumenata: valute, kriptovalute, metale, robe (commodities) kao i CFD-a na dionice najvećih svjetskih kompanija, burzovne indekse i druge visokolikvidne instrumente.

Na ovoj stranici možete pronaći sve potrebne informacije o trgovanju instrumentima koji su dostupni na svim vrstama korisničkih računa.

1. Forex & CFD-ovi

Valute Valute
Kriptovalute Kriptovalute
Robe Robe
Indeksi Indeksi
Obveznice Obveznice
Dionice Dionice
ETF-ovi ETF-ovi

Odaberite tip instrumenta

CFD-ovi na dionice

CFD-ovi na ETF-ove (Exchange-traded funds)

2. Dionice

3. ETF-ovi (Exchange-traded funds)

Napomene:
  1. Naknada za dionice i ETF-ove je naznačena za trgovinu u jednom smjeru te se naplaćuje za svaku transakciju, npr. svaki put kada je imovina kupljena ili prodana. Ako je izračunata naknada za jednu transakciju manja od minimalne naknade za transakciju, tada se naplaćuje minimalna naknada za transakciju.
  2. Bilo koji porez, kada je primjenjiv, se odvojeno primjenjuje na dividende i transakcije na dionice i ETF-ove.
  3. Za američke i europske dionice, ETF-ove i za CFD-ove na te iste dionice, naše cijene u stvarnom vremenu dolaze s američke Cboe i europskih burza i samo su indikativne. Demo računi dobivaju cijene sa zakašnjenjem.
  4. Za dionice kojima se trguje na azijsko-pacifičkim mjestima i relevantnim CFD-ovima, naša cijena je indikativna i kasni i za live i za demo račune. Nalozi na čekanje, zaustavi gubitak i uzmi dobit nalozi nisu podržani za te iste instrumente.
  5. Dostupna pravila za ispunjavanje narudžbi za dionice i ETF-ove: FOK, IOC, Return.

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 77% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.