Otvaranje računa

Prije otvaranja računa kod Admiral Markets UK Ltd i početka trgovanja, molimo Vas da se upoznate sa svim relevantnim dokumentima koji se odnose na Admiral Markets UK Ltd.

DOKUMENTE NIJE POTREBNO PRINTATI I POTPISIVATI, NEGO SAMO PRI OTVARANJU RAČUNA U KABINETU TRADERA KLIKNUTI DA IH PRIHVAĆATE.

Primjerke ispod navedenih dokumenata ili pomoć pri otvaranju računa zatražiti možete putem email adrese: info@admiralmarkets.hr

Da biste započeli s procedurom otvaranja računa, molimo Vas da se registrirate u naš Kabinet Tradera.

Fizičke osobe:

 1. Slika ili sken obje strane važeće osobne iskaznice ili putovnice;
 2. Dodatan dokaz o adresi (birajte jednu od tri opcije):
  - Slika ili sken računa za režije na kojem se vidi Vaše ime, prezime, adresa i datum izdavanja ne stariji od 3 mjeseca;
  -Slika ili sken potvrde o transakciji ili mjesečnog izvješća iz banke na kojem se vidi Vaše ime, prezime, adresa, logo banke, barem jedna transakcija i datum izdavanja ne stariji od 3 mjeseca (može biti u PDF formatu);
  - Screenshot ili PDF Vaših podataka s Registra birača RH. Možete ih dobiti unosom Vaših podataka u izborniku 'Upit u Registar birača' na ovoj stranici: https://biraci.gov.hr/RegistarBiraca/
 3. Ugovor s klijentom - prihvaćate ga u elektroničkom obliku pri ispunjavanju formulara za otvaranje računa u Kabinetu Tradera.
  • Imajte na umu da zbog KYC (know-your-customer) procedure, Admiral Markets UK Ltd može tražiti dodatne dokumente u slučajevima kada gore navedeni dokumenti nisu dovoljni.

Pravne osobe:

 1. Osobne iskaznice ili putovnice dva direktora.
 2. Slika ili sken osobne iskaznice ili putovnice svih vlasnika koji posjeduju više 25% kompanije (ukoliko nitko nema toliko postotak vlasništva, tražit ćemo iste dokumente od suvlasnika koji imaju više od 10% vlasništva).
 3. Dokaz o adresi ne stariji od 3 mjeseca je potreban za svakog vlasnika/direktora.
 4. Certificate of Incorporation/Registration
 5. Memorandum.
 6. Ugovor o osnutku trgovačkog društva s dodanim svim informacijama o osobama ovlaštenim djelovati u ime društva ili registar dioničara / suvlasnika društva u kojem su navedene osobne informacije o svim suvlasnicima. Ukoliko je društvo registrirano izvan EU, može se koristiti certifikat o osnutku.
 7. EMIR formular (naveden ispod) za davanje LEI koda (Legal Entity Identifier code). Imajte na umu da sve pravne osobe moraju samostalno tražiti LEI kod.
 8. Ispunjen i potpisan Ugovor s klijentom za pravne osobe.

Ugovori i dokumenti

Dokumenti za otvaranje računa


Pravne osobe:


Dokumenti u kojima su navedena pravila i uvjeti pružanja usluga Admiral Markets UK Ltd-a

Prije potpisivanja ugovora potrebno je pročitati, razumjeti i prihvatiti ove dokumente


Dodatni dokumenti