76% malih računa izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 76% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD funkcionira, te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets Pty Ltd

Regulirani smo od Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku
NASTAVAK

Admiral Markets Cyprus Ltd

Regulirani smo od Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC)
NASTAVAK

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
NASTAVAK
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Napomena: Ako zatvorite ovaj prozor bez odabira kompanije, pristajete nastaviti pod FCA (UK) regulacijom.
Regulator CySEC fca

Profesionalni Uvjeti Trgovanja

Kako nastaviti?
Uvjeti za male klijente

Ako ste voljni trgovati po uvjetima za male klijente, molimo Vas da se registrirate u Kabinet Tradera i samo preskočite korak za prijavu za profesionalne uvjete u obrascu pri otvaranju računa.

Profesionalni uvjeti

Ako ste voljni trgovati po profesionalnim uvjetima, molimo Vas da se registrirate u Kabinet Tradera i ispunite obrazac prilikom otvaranja računa.

Postojeći Klijenti

Ako već imate račun kod nas i želite se prebaciti na profesionalne uvjete, molimo Vas da ispunite obrazac koji se nalazi u sekciji "Profesionalni uvjeti" u Kabinetu Tradera.

Pitanja i odgovori

 • Zašto postoji ograničenje na polugu u uvjetima za male klijente?

  Mali (Retail) računi imaju ograničenu polugu zbog pravila koje ima Financial Conduct Authority čija je svrha zaštita malih (retail) klijenata.

  Trgovanje na financijskim tržištima je komplicirano područje koje zahtjeva mnogo učenja i predanosti kako bi uspjeli, te ne postoji mogućnost lake zarade, baš kao i nigdje drugdje.

 • Zašto postoji zabrana na isplate bonusa malim klijentima?

  Mali klijenti ne dobivaju popuste, povrate novca i druge bonuse jer pravila koja ima Financial Conduct Authority zabranjuju davanje monetarnih i ne-monetarnih pogodnosti malim klijentima, a ta pravila se ne odnose na informacije i alate za istraživanje.

 • Zašto trebam zaštitu od negativnog stanja na računu?

  Kada se trguje uz marginu, postoji mogućnost da dosegnete negativno stanje na računu, npr. ako imate veliku poziciju s visokom polugom i tržište se naglo kreće protiv Vaše pozicije.

  Uvjeti za male klijente pružaju potpunu zaštitu od negativnog stanja na računu.

  Prema statistici Admiral Markets Grupe, prosječna naknada za negativno stanje na računu u 2017. godini bila je 78 GBP.

 • Zašto mora postojati mogućnost žalbe regulatoru?

  Moći ćete dati na uvid spor regulatoru Financial Ombudsman Service (FOS) ukoliko smatrate da nije bio riješen u skladu s zakonima i propisima.

  Mali klijenti su u potpunosti u mogućnosti žaliti se FOS-u, dok profesionalni klijenti mogu koristiti ovo pravo samo ako su klasificirani kao `Consumer` (npr. samostalni trader). Profesionalni klijenti koji trguju u ime pravne osobe su se odrekli ovog prava.

  U oba slučaja, bitno je da imate na umu kako smo regulirana kompanija koja nudi financijske usluge i uvijek gledamo da interno razrješimo sve sporove u skladu s primjenjivim zakonima i propisima.