Admiral Markets grupacija se sastoji od sljedećih kompanija:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo od strane UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Poluga do:
  1:30 za male (retail) klijente,
  1:500 za profesionalne klijente
 • FSCS zaštita
 • Zaštita od negativnog stanja na računu
NASTAVAK
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.
Odabirom jednog od tih regulatornih tijela vidjet ćete informacije na cijeloj stranici. Ukoliko želite vidjeti informacije o drugom regulatoru, molimo odaberite ga.

MetaTrader 4 za iPad

U današnje vrijeme, tableti su sve popularniji, a to se posebno odnosi na Apple tablete. Radi toga, Admiral Markets svojim klijentima omogućuje trgovanje putem iPada.

Karakteriistike MT4 za iPad

MetaTrader za iPad dolazi s cijelim setom prednosti i korisnih funkcija. Ako planirate često trgovati dok ste u pokretu, možete neke od ovih korisnih funkcija:

 • Live cijene
 • Moći alati za izradu tehničke analize
 • Trgovanje jednim klikom
 • Potpuna prilagodljivost
 • 3 tipa trend linija
 • i još mnogo toga!

MetaTrader4foriPad.uk-mt4-for-ipad-features-img-1-alt?

Na MT4 za iPad možete iskusiti trgovanje na gotovo isti način kao na MetaTrader 4 platformi na desktopu. Ako koristite japanske svijeće, na iOS ih možete prilagoditi mnogo više nego na Windowsima.

Karakteristike MT4 za iPad

Osim većeg ekrana na kojem možete trgovati u odnosu na iPhone, na iPadu možete korisiti i više tehničkih indikatora. Trenutno možete kupiti iPad sa širinom ekrana od 9.7 inča i 7.9 inča, što je više nego dovoljno za izradu kvalitetne tehničke analize.

MT4 za iPad: Dodavanje indikatora

Na ovaj način možete dodati indikatore i oscilatore dostupne na MT4 platformi za desktop. Nažalost nije moguće dodavati dodatne indikatore, ali zato možete koristiti jednak broj vremenskih perioda i trgovati pomoći jednog klika miša.

Kako instalirati MT4 na iPad?

Za početak trebate posjetiti Apple App Store i jednostavno upisati Admiral Markets MT4. Također možete instalirati i klasičnu aplikaciju, ali na njoj morate ručno odabrati server na kojeg ćete spojiti Vaš račun. Nakon što pronađete MetaTrader 4 aplikaciju, preuzmite je i instalirajte.

Nakon što je instalirate, vidjeti ćete ovakav ekran:

MT4 za iPad: Odabir brokera

Pri prijavi na račun morate unijeti server kojeg Vam je Vaš broker naveo pri otvaranju računa.

Ovdje otvorite Demo račun za MetaTrader 4

Krenite

Kupili ste iPad i želite početi trgovati preko njega? Ispod se nalazi ikona za Aoo Store, koja će Vas odvesti na MT4 aplikaciju za iPad od Admiral Marketsa. Budući da su na aplikaciji serveri već podešeni za Admiral Markets račune, uštediti ćete vrijeme pri prijavi i moći odmah početi trgovati! Preuzmite aplikaciju već danas!

Upozorenje o riziku

CFD-ovi su složeni instrumenti i dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.